iasis_stop_war

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει προκαλέσει μία τεράστια ανθρωπιστική κρίση, πρωτόγνωρη στη σύγχρονη εποχή της ευρωπαϊκής ηπείρου. Για την κάλυψη των αναγκών του ουκρανικού λαού που δοκιμάζεται ανταποκρίνονται από την πρώτη στιγμή ιδιώτες, εταιρείες και κυβερνήσεις από τουλάχιστον 29 ευρωπαϊκές χώρες, με την ανθρωπιστική βοήθεια να προωθείται στην Ουκρανία κυρίως μέσω του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ.

Η IASIS PHARMA δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτήν την προσπάθεια. Σε συνεννόηση με την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), συγκέντρωσε και απέστειλε σημαντικές ποσότητες φαρμακευτικού υλικού στην Ουκρανία. Μεταξύ άλλων, η βοήθεια που στάλθηκε από την εταιρεία περιλάμβανε αντιβιοτικά ευρέος φάσματος, αντιβιοτικά της κοινότητας, αντιφλεγμονώδη φάρμακα, καθώς και αιμοστατικά σκευάσματα.

Με πίστη στις αρχές του σεβασμού και της αρωγής στον Άνθρωπο, με τις οποίες η εταιρεία θεμελιώθηκε και συνεχίζει την ανοδική πορεία της, η IASIS PHARMA θα συνεχίσει να στηρίζει τον ουκρανικό λαό και να ελπίζει σε άμεση ειρηνευτική λύση.