GRAND HOTEL PALACE,
Θεσσαλονίκη, 07-10/04/2022

Η ΙΑSIS PHARMA εκδήλωσε το ενεργό ενδιαφέρον της για τους Γενικούς Ιατρούς, συμμετέχοντας στο 4ο Ιπποκράτειο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής και Π.Φ.Υ. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 7-10 Απριλίου 2022 στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 Επαγγελματιών Υγείας. Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε Γενικούς Ιατρούς, διαθέτει ευρεία θεματολογία που καλύπτει την πλειονότητα των νοσημάτων.
Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με εκθετήριο, όπου οι ειδικοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να ενημερωθούν για το εύρος των υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που διαθέτει η εταιρεία.
Συμπληρωματικά, μέσω δορυφορικής ομιλίας, η IASIS PHARMA έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα που ανέπτυξε ο γαστρεντερολόγος Δρ. Χρήστος Ζαβός, σχετικά με δυσπεπτικά προβλήματα και τη λύση τους, μέσα από το καινοτόμο προϊόν που διαθέτει η εταιρεία, το Mastiha var. Chia® με φυσική μαστίχα Χίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μαστίχα Χίου έχει αναγνωριστεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) ως φάρμακο φυτικής προέλευσης.

Η IASIS PHARMA συμμετείχε στο Συνέδριο με τα παρακάτω προϊόντα:
Mastiha var. Chia®: 100% φυσική Μαστίχα Χίου σε κάψουλες φυτικής προέλευσης από υπρομελλόζη. Κάθε κάψουλα περιέχει 350 mg καθαρής μαστίχας Χίου (Pistacia lentiscus L, resin). Το Mastiha var. Chia® προσφέρει ανακούφιση από τον οπισθοστερνικό καύσο (καούρα), από τον αμβλύ πόνο στην άνω κοιλιακή χώρα και το στομαχικό άλγος (γενικό ή λόγω άγχους). Διατίθεται σε δύο συσκευασίες: 30 και 90 καψουλών.
Glucofree® & Glucoplus®: με δραστική ουσία την υδροχλωρική μετφορμίνη.
Το Glucofree® διατίθεται στην φαρμακευτική αγορά σε επικαλυμμένο με λεπτό υμένιο δισκίο των 850mg υδροχλωρικής μετφορμίνης, στη μοναδική συσκευασία των 60 f.c. tabs.
Το Glucoplus® κυκλοφορεί σε επικαλυμμένο με λεπτό υμένιο δισκίο των 1000mg υδροχλωρικής μετφορμίνης, σε συσκευασίες των 30 και 60 f.c. tabs.
Referan®: με δραστική ουσία την ανιρακετάμη, είναι ένα πρωτότυπο φάρμακο κατά της Ήπιας Νοητικής Διαταραχής (MCI). Το Referan® κυκλοφορεί σε δύο φαρμακευτικές μορφές:
– Kοκκία για πόσιμο διάλυμα (κουτί με 30 φακελίδια). Κάθε φακελίδιο με κοκκία για πόσιμο διάλυμα περιέχει 1500 mg aniracetam.
– Δισκία επικαλυμμένα με υμένιο, σε συσκευασία των 60 δισκίων. Κάθε δισκίο περιέχει 750 mg aniracetam.
MAG-IASIS®: μοναδικά αποτελεσματικός συνδυασμός για την ένδεια μαγνησίου, στη φαρμακοτεχνική μορφή των αναβραζόντων δισκίων. Κάθε αναβράζον δισκίο MAG-IASIS® περιέχει 1193.57 mg κιτρικού μαγνησίου και 667.56 mg ασπαρτικού μαγνησίου, που ισοδυναμούν με 243 mg μαγνησίου.
Το MAG-IASIS® κυκλοφορεί σε συσκευασία των 40 αναβραζόντων δισκίων (243mg/δισκίο), διχοτομούμενων για ακρίβεια και ευκολία χορήγησης, με ευχάριστη φυσική γεύση λεμόνι.