Ημερομηνία διεξαγωγής: 3 – 6/12/2020

Η πανδημία του COVID-19 έχει δημιουργήσει μία πρωτοφανή υγειονομική, κοινωνική και οικονομική κρίση. Κατ’ επέκταση, ένα από τα προβλήματα που συνεχίζει να προκαλεί παγκόσμια αλλά και στη χώρα μας ο COVID-19, είναι και οι ματαιώσεις επιστημονικών εκδηλώσεων με φυσική παρουσία. Παρόλα αυτά, πολλές απ’ αυτές πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Το 40ό Πανελλήνιο Γαστρεντερολογικό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά (ως webinar) από την Πέμπτη 3/12 ως την Κυριακή 6/12 περιλαμβάνοντας διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, αναλύσεις κλινικών περιπτώσεων, video cases με ενδιαφέρουσες ενδοσκοπικές πράξεις, παρουσίαση καινούργιων κατευθυντήριων οδηγιών, νοσηλευτικό, χειρουργικό και διαιτολογικό σεμινάριο, με θέματα που απασχολούν το σύγχρονο γαστρεντερολόγο. Επίσης πραγματοποιήθηκε και μετεκπαιδευτικό σεμινάριο της επιτροπής εκπαίδευσης της ΕΓΕ, καθώς και προφορικές ανακοινώσεις..

Η IASIS PHARMA στήριξε την προσπάθεια της Ε.Γ.Ε, συμμετέχοντας στο 40ό Πανελλήνιο Γαστρεντερολογικό Συνέδριο, ενώ θα συνεχίσει να  προσφέρει οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστεί, έως ότου αποτελέσει παρελθόν η κρίση που βιώνουμε όλοι μας λόγω της πανδημίας.

gastro20-1