Aquila Atlantis Hotel,
Ηράκλειο Κρήτης, 3-6 Νοεμβρίου 2022

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε στο 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis, στις 36 Νοεμβρίου 2022.

Σκοπός του 29ο Πανελλήνιου Συνεδρίου E.E.M.M.O ήταν η όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των νεότερων εξελίξεων στα θέματα των μεταβολικών παθήσεων των οστών, με την προβολή ερευνητικών εργασιών σχετικών με το γνωστικό αντικείμενο του οστικού μεταβολισμού.

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με φυσική παρουσία στο Συνέδριο και στο εκθετήριό της παρουσιάστηκαν τα κάτωθι προϊόντα:

COVED®: Alendronic Acid 70mg/ cholecalciferol 5.600IU, με ένδειξη για τη θεραπεία της μετεμμηνοπαυσιακής οστεοπόρωσης, σε γυναίκες που δεν λαμβάνουν συμπληρωματική ποσότητα βιταμίνης D και βρίσκονται σε κίνδυνο ανεπάρκειας βιταμίνης D.

Etrozac®: Etoricoxib με ενδείξεις για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας (ΟΑ), της ρευματοειδούς αρθρίτιδας (ΡΑ), της αγκυλοποιητικής σπονδυλίτιδας και του άλγους, καθώς και των συμπτωμάτων της φλεγμονής που σχετίζονται με την οξεία ουρική αρθρίτιδα. Διατίθεται σε συσκευασίες των 14 ή 20 επικαλυμμένων με λεπτό υμένιο δισκίων και σε ένα ευρύ δοσολογικό φάσμα:
Etrozac® 20 δισκία x 60 mg
Etrozac® 14 δισκία x 90 mg
Etrozac® 20 δισκία x 90 mg
Etrozac® 20 δισκία x 120 mg

29-eemo