Divani Meteora Hotel
Καλαμπάκα, 17-19/09/2021

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με φυσική παρουσία στο υβριδικό Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης, που πραγματοποιήθηκε στις 17-19 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Meteora Hotel της Καλαμπάκας.

Στο εκθετήριο της ΙΑSIS PHARMA, παρουσιάστηκαν τα προϊόντα:

COVED®: Alendronic Acid 70mg/ cholecalciferol 5.600IU, με ένδειξη για την Θεραπεία της μετεμμηνοπαυσιακής οστεοπόρωσης, σε γυναίκες που δεν λαμβάνουν συμπληρωματική ποσότητα βιταμίνης D και βρίσκονται σε κίνδυνο ανεπάρκειας βιταμίνης D.

Etrozac®: Etoricoxib με ενδείξεις για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας (ΟΑ), της ρευματοειδούς αρθρίτιδας (ΡΑ), της αγκυλοποιητικής σπονδυλίτιδας και του άλγους, καθώς και των συμπτωμάτων της φλεγμονής που σχετίζονται με την οξεία ουρική αρθρίτιδα. Διατίθεται σε συσκευασίες των 14 ή 20 επικαλυμένων με λεπτό υμένιο δισκίων και σε ένα ευρύ δοσολογικό φάσμα:
Etrozac® 20 δισκία x 60 mg
Etrozac® 14 δισκία x 90 mg
Etrozac® 20 δισκία x 90 mg
Etrozac® 20 δισκία x 120 mg

Calciform D3®: Αναβράζοντα δισκία 500mg στοιχειακού ασβεστίου και 880 IU βιταμίνης D3 με ένδειξη για την πρόληψη και θεραπεία της ανεπάρκειας βιταμίνης D και ασβεστίου σε ηλικιωμένα άτομα. Συμπλήρωμα βιταμίνης D και ασβεστίου, ως βοηθητικό σε ειδική θεραπευτική αγωγή της οστεοπόρωσης σε ασθενείς που βρίσκονται σε κίνδυνο ανεπάρκειας βιταμίνης D και ασβεστίου.

Calciform®: Αναβράζοντα δισκία 500mg στοιχειακού ασβεστίου, με ένδειξη για την πρόληψη και θεραπεία της ανεπάρκειας ασβεστίου. Συμπλήρωμα ασβεστίου ως βοηθητικό της θεραπευτικής αγωγής, για την πρόληψη και θεραπεία της οστεοπόρωσης.

Mag-IASIS®: Αναβράζοντα δισκία συνδυασμού magnesium aspartate & magnesium citrate, με ένδειξη για τη θεραπεία των καταστάσεων ανεπάρκειας μαγνησίου (με την προϋπόθεση ότι αυτές δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν μέσω της διατροφής), και για τις διαταραχές της μυϊκής λειτουργίας που προκαλούνται από επιβεβαιωμένη ανεπάρκεια μαγνησίου.
17-9-2021-elios