20 – 22/10/2023

Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μία χρονιά στη 20η Ετήσια Επιστημονική Εκδήλωση της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδος (ΕΠ.Ε.Γ.Ε.), που έγινε υπό την αιγίδα της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας και διεξήχθη στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 20 – 22/10/2023.

Η φετινή εκδήλωση, είχε θέμα «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ∆ΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΥ». Σκοπός της φετινής εκπαιδευτικής συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα, στην πρόληψη και θεραπεία των παθήσεων του πεπτικού, που συναντά ο ειδικός στην καθημερινή πράξη.

Η ΙΑSIS PHARMA παρουσίασε στους ειδικούς το μοναδικό φάρμακο φυτικής προέλευσης [E.M.A. 2015], το Mastiha var.Chia®caps. Πρόκειται για κάψουλες κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου (Pistacia lentiscus var chia), των 350mg.

Η έλλειψη μονογραφίας για την ανάλυση των συστατικών της ρητίνης της μαστίχας Χίου, δημιούργησε ένα σοβαρό κενό τόσο στον έλεγχο της ποιότητας της ίδιας της δρόγης, όσο και των προϊόντων της.

Η Ανάπτυξη Αναλυτικών Μεθόδων για τον Ποιοτικό Προσδιορισμό των Δραστικών Συστατικών της μαστίχας Χίου, καθώς και τον ποσοτικό προσδιορισμό των κυριότερων συστατικών της, αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη αναλυτική προσέγγιση για τον ποιοτικό της έλεγχο, καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση των φαινομένων νοθείας. Τα παραπάνω αναπτύχθηκαν από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της IASIS PHARMA, σε συνεργασία με τη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Η IASIS PHARMA, διαθέτοντας την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, προσφέρει Ανανεωμένα Στοιχεία, Σημαντικά Επιστημονικά Δεδομένα & Νεότερες Εξελίξεις που αφορούν αυτό το μοναδικό προϊόν, με ευρεία γκάμα ευεργετικών αλλά κυρίως θεραπευτικών ενδείξεων για τον άνθρωπο.

iasis-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b3%ce%b5-2023-copy