Fira Barcelona Gran Via

Ισπανία, 24-26/10/2023

Για ακόμα μία χρονιά, η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία στην παγκόσμιας εμβέλειας έκθεση του φαρμακευτικού κλάδου, CPhI.

Για το 2023, η έκθεση διεξάχθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Gran Via της Βαρκελώνης, μεταξύ 24 & 26 Οκτωβρίου 2023.

Οι διοργανωτές κατέγραψαν χιλιάδες επισκέπτες και πάνω από 2.000 εκθέτες, ενώ εκατοντάδες ήταν οι επαγγελματίες του φαρμακευτικού κλάδου που επισκέφθηκαν το stand της IASIS PHARMA, λαμβάνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το μοναδικό και ευρύ portfolio προϊόντων της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόβαλε:

  • Την ηγετική θέση της IASIS PHARMA στην αγορά της Nitrofurantoin, παρουσιάζοντας το προϊόν σε 4 μορφές: tabs (IR), capsules (IR, PR), oral suspension, με ολοκληρωμένες τις διαδικασίες αδειοδότησης σε 25 χώρες και 36 ΜΑs (Άδειες Κυκλοφορίας).
  • Την εξειδίκευσή της σε υπηρεσίες Contract Manufacturing στις 4 νέες, υπερσύγχρονες παραγωγικές της εγκαταστάσεις.
  • Την ευρεία γκάμα συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε μορφή αναβραζόντων δισκίων.
  • Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γκάμα νέων προϊόντων και σε πόσιμα υγρά σε niche αγορές – New Product Pipeline.

Η IASIS PHARMA είχε τη χαρά να φιλοξενεί και τους συνάδελφους από τη νέο ιδρυθείσα εταιρεία της, IASIS PHARMA ROMANIA η οποία αποτελεί το νέο πρόσφατο ορόσημο στη συνεχιζόμενη ιστορία του Ομίλου.

Επίσης, στο stand της IASIS PHARMA προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό για τις νέες, υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί Αττικής, καθώς και το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Μαστίχας Χίου, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε το έργο του.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, η ομάδα Διοίκησης της IASIS PHARMA πέτυχε να ενισχύσει περαιτέρω τις διεθνείς της συνεργασίες, καθώς και να θέσει τα θεμέλια για νέες, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο τη διεθνή παρουσία της εταιρείας.

Τέλος, μετά την επιτυχή της συμμετοχή στη CPhI Fira Barcelona Gran Via 2023, η IASIS PHARMA ανανεώνει το ραντεβού με τον παγκόσμιο φαρμακευτικό κλάδο για τις  8 – 10/10/2024 στη CPhI Fiera Milano, Italy.

cphi-2024_2-copy

cphi-23_4-copy

cphi-2024_1-copy