Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα, 30-31/03/2018

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με επιτυχία για άλλη μία χρονιά ως Μέγας Χορηγός στο 23ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΥΛΩΡΟΥ & ΛΟΙΠΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ, που έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας (Ε.Ε.Μ.Ε.Π.), και της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και διεξήχθη στο ξενοδοχείο Royal Olympic στις 30 & 31 Μαρτίου 2018.

Η ΙΑSIS PHARMA επιβεβαίωσε την ενεργή συμμετοχή της με το μοναδικό φυσικό φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα: το mastihatherapy® caps. Πρόκειται για κάψουλες των 350 mg, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου (Pistacia lentiscus L., resin) κατά της λειτουργικής δυσπεψίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν μεγάλο για αυτό το φυσικό φάρμακο με ιστορία που χρονολογείται από το 2,500 π.Χ., με πλήθος αναφορών από τα ιστορικά χρόνια αλλά και επιστημονική έρευνα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας.

Η ΙASIS PHARMA είναι η μοναδική εταιρεία που προμηθεύεται την καθαρή Μαστίχα Χίου από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών της Χίου (ΕΜΧ) ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και αυθεντικότητα του παραγόμενου σκευάσματος των mastihatherapy® caps που διατίθεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε κουτί των 30 καψουλών ή 90 καψουλών.

Αξίζει να αναφερθεί και το μεγάλο ενδιαφέρον της ομιλίας του ειδικού γαστρεντερολόγου-ηπατολόγου Δρ. Χρ. Ζαβού με θέμα: «Μαστίχα Χίου και εναλλακτικές θεραπείες ελικοβακτηριδίου. Σύγχρονες απόψεις». Ο κος Ζαβός, αναφέρθηκε σε τουλάχιστον 5 μελέτες που έχουν διεξαχθεί με τη δραστική ουσία της Μαστίχας Χίου και δίνουν ενθαρρυντικά και θετικά αποτελέσματα όσον αφορά την προσθήκη της Pistacia lentiscus L. resin, στο κλασσικό σχήμα εκρίζωσης του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού.

eemep-3 eemep-4