DIVANI CARAVEL HOTEL, ΑΘΗΝΑ, 5-6/12/2015

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο 13η Εκπαιδευτική Διημερίδα για τις Λειτουργικές παθήσεις του Πεπτικού που διεξήχθει στο ξενοδοχείο DIVANΙ CARAVEL στην Αθήνα στις 5-6 Δεκεμβρίου 2015 και διοργανώθηκε από την Επαγγελματική Ένωση Γαστρεντερολόγων Ελλάδας (ΕΠΕΓΕ). Τα θέματα αφορούσαν τόσο βασική έρευνα αλλά και τις κλινικές εκδηλώσεις των συχνότερων ή των σπανιότερων λειτουργικών παθήσεων του πεπτικού καθώς και τη συνύπαρξη και αλληλεπίδραση με κοινές οργανικές παθήσεις.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον του επιστημονικού κοινού στη στρογγυλή τράπεζα με θέμα τη «Λειτουργική Δυσπεψία» όπου η Μαστίχα Χίου σε κάψουλες αναφέρθηκε εκτενώς ως θεραπευτική επιλογή στην ομιλία του  Δρ Χρ Ζαβού, ειδικού γαστρεντερολόγου-ηπατολόγου.

Μετά και από την επίσημη αναγνώριση της Μαστίχας Χίου από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) ως Φάρμακο Φυτικής Προέλευσης, οι κάψουλες καθαρής Μαστίχας Χίου με περιεκτικότητα 350mg αποτελούν μία θεραπευτική επιλογή για τα άτομα που πάσχουν από λειτουργική δυσπεψία. Τα  mastihatherapy caps βελτιώνουν σημαντικά το σύνολο των συμπτωμάτων της λειτουργικής δυσπεψίας όπως στομαχικό άλγος (γενικό ή και λόγω άγχους), καούρα καθώς και αμβλύ πόνο στην άνω κοιλιακή χώρα. Είναι απόλυτα ασφαλή στη χρήση τους, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα ή ουσίες.