IFEMA, FΕRIA DE MADRID, ΜΑΔΡΙΤΗ,  13-15/10/2015

Η ΙΑSIS PHARMA, συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία στη Παγκόσμια Φαρμακευτική Έκθεση CPHI 2015, στη Μαδρίτη, συμμετέχοντας ως εκθέτης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 13-15 Οκτωβρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο “IFEMA, Feria de Madrid”, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 36.000 επισκέπτες από 150 χώρες και 2.500 εκθέτες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, τα στελέχη της ΙΑSIS PHARMA είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν προϊόντα όλων των τμημάτων της εταιρείας. Ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον έδειξαν για δύο από τα μοναδικά προϊόντα της εταιρείας, τα mastihatherapy caps και το Athomer.

Όσον αφορά τα mastihatherapy caps είναι κάψουλες των 350mg Φυσικής Μαστίχας Χίου, για ήπιες δυσπεπτικές διαταραχές. Η Μαστίχα Χίου τον Αύγουστο του 2015 εγκρίθηκε ως Παραδοσιακό Φάρμακο Φυτικής Προέλευσης από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων(EMA) τόσο για ήπιες δυσπεπτικές διαταραχές όσο και για φλεγμονές του δέρματος και επούλωση δερματικών πληγών. Το δε Athomer αποτελεί το πρώτο και μοναδικό 100% Φυσικό Θαλασσινό Νερό, από Ελληνική θάλασσα σε πλήρη σειρά για χρήση από ενήλικες αλλά και από παιδιά.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν και οι επαφές που ακολούθησαν  δημιούργησαν αφετηρία για νέες συνεργασίες με εταιρείες από όλο τον κόσμο και η δυναμική παρουσία της IASIS PHARMA συνεχίζεται, οργανώνοντας ήδη τη συμμετοχή της στην επόμενη Παγκόσμια Φαρμακευτική Έκθεση που θα διεξαχθεί στην Βαρκελώνη το 2016