Ξενοδοχείο Sikyon Coast, Ξυλόκαστρο
17-18/09/2016

Η ΙΑSIS PHARMA εκδήλωσε όπως κάθε φορά το ενεργό ενδιαφέρον της στον τομέα της Δερματολογίας, συμμετέχοντας στο Κλινικό Φροντιστήριο της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Sikyon Coast στο Ξυλόκαστρο, στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2016 με θέμα: «Ακμή: Από το Α έως το Ω».

Πλήθος Δερματολόγων επισκέφθηκε το χώρο της ΙΑSIS PHARMA και ενημερώθηκε από τους συνεργάτες μας για τα 3 από τα βασικότερα προϊόντα της εταιρείας μας στη δερματολογική γραμμή. To Ιsotroin®, isotretinoin, είναι ρετινοειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής και αποτελεί το μοναδικό προϊόν στην ελληνική αγορά που διατίθεται σε soft caps των 10mg & 20mg αλλά και στην περιεκτικότητα των 40mg, το Combi®, συνδυασμός miconazole+fluprednidene σε μορφή κρέμας με εξαιρετική υφή και το πλεονέκτημα των 50g ανά συσκευασία και το Acetocaustin®, μονοχλωροοξικό οξύ, ένα μοναδικό ιατροτεχνολογικό προϊόν για τοπική χρήση κατά των κοινών και πελματιαίων μυρμηκιών, με εφαρμογή μόνο μία φορά την εβδομάδα. Το σκεύασμα, που κυκλοφορεί ήδη σε 22 χώρες για περισσότερα από 30 χρόνια, προτείνεται από δερματολόγους και διατίθεται από τα φαρμακεία από τη Pharma Q, εταιρεία του ομίλου της ΙΑSIS PHARMA.
Επίσης, οι επαγγελματίες υγείας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και το προϊόν Contrahist® levocetirizine, που κυκλοφορεί στις συσκευασίες των 30 δισκίων των 5 mg και σε πόσιμο διάλυμα με τη μοναδικά υπέροχη γεύση αγριοφράουλας, όπου 1 ml περιέχει 0,5 mg levocetirizine. Το Contrahist® ανακουφίζει από τα συμπτώματα της χρόνιας και αλλεργικής ρινίτιδας, έχει ένδειξη και στη χρόνια ιδιοπαθή κνίδωση, ενώ είναι κατάλληλο και για παιδιατρικούς ασθενείς.