ΑΘHΝΑ, Ξενοδοχείο DIVANI-CARAVEL, 08-09/10/2016

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην 14η Εκπαιδευτική Διημερίδα της ΕΠΕΓΕ που διεξήχθη στο ξενοδοχείο DIVANI-CARAVEL στην Αθήνα, στις 8-9 Οκτωβρίου 2016. Η διημερίδα διοργανώθηκε από την Επαγγελματική Ένωση Γαστρεντερολόγων Ελλάδας και είχε τίτλο: «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΕΠΤΙΚΟΥ».
Η 14η Εκπαιδευτική Διημερίδα της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων, ήταν αφιερωμένη στα φάρμακα με τα οποία ο γαστρεντερολόγος έρχεται σε επαφή στην καθημερινή πράξη. Φάρμακα που χρησιμοποιεί για να θεραπεύσει τα γαστρεντερολογικά νοσήματα αλλά και φάρμακα που ο ασθενής λαμβάνει από άλλες ειδικότητες και επιδρούν στο πεπτικό.

Η ΙΑSIS PHARMA επιβεβαίωσε την ενεργή συμμετοχή της με το μοναδικό φυσικό φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα: το mastihatherapy® caps. Πρόκειται για κάψουλες των 350 mg, κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν μεγάλο για αυτό το φυσικό φάρμακο με ιστορία που χρονολογείται από το 2.500 π.Χ., με πλήθος αναφορών από τα ιστορικά χρόνια αλλά και επιστημονική έρευνα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας.

Η ΙASIS PHARMA είναι η μοναδική εταιρεία που προμηθεύεται την καθαρή Μαστίχα Χίου από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών της Χίου (ΕΜΧ) ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και αυθεντικότητα του παραγόμενου σκευάσματος των mastihatherapy® caps που διατίθεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε κουτί των 30 καψουλών ή 90 καψουλών, από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.

stand-iasis-epege-upload