Fira de Barcelona, Gran Via, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ, 4-6/10/2016

cphi-2016-stand

Η IASIS PHARMA ήταν παρούσα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά στη Gold Zone των συμμετεχόντων, στην κορυφαία έκθεση της φαρμακευτικής αγοράς CPhI, που για το 2016 διοργανώθηκε στη Βαρκελώνη, στις 4-6 Οκτωβρίου 2016. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, περισσότεροι από 36.000 επισκέπτες από τουλάχιστον 150 χώρες, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν 2.500 εκθεσιακά περίπτερα.

Η ομάδα της IASIS PHARMA είχε την ευκαιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της εταιρείας και του εξειδικευμένου της portfolio στο διεθνές δίκτυο των επαγγελματιών της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Μεγάλος αριθμός επισκεπτών που στάθηκαν στον εκθεσιακό της χώρο, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα παρακάτω προϊόντα της εταιρείας:

Νιτροφουραντοΐνη σε ταμπλέτες, κάψουλες και πόσιμο διάλυμα για παιδιατρική χρήση, μία από τις πιο αποτελεσματικές αντιμικροβιακές ουσίες ενάντια στις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Από ό,τι γνωρίζουμε, η IASIS PHARMA είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες στον κόσμο, αν όχι η μοναδική, που παράγει τη νιτροφουραντοΐνη στο πλήρες εύρος των φαρμακοτεχνικών της μορφών, υποστηριζόμενη με ανανεωμένους φακέλους προϊόντων και πλήρεις μελέτες βιοϊσοδυναμίας.

Σειρά Αναβραζόντων, pharma grade, που παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής της IASIS PHARMA και κυκλοφορούν, εκτός από την ελληνική, σε πολλές αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

mastihatherapy® caps, κάψουλες των 350mg που περιέχουν φυσική μαστίχα Χίου, με ένδειξη τις ήπιες δυσπεπτικές διαταραχές. Τον Αύγουστο του 2015, η μαστίχα Χίου αναγνωρίστηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) ως παραδοσιακό φάρμακο φυτικής προέλευσης, με θεραπευτικές ενδείξεις την καταπολέμηση των ήπιων δυσπεπτικών διαταραχών (από στόματος χρήση), ενάντια στις φλεγμονές του δέρματος και την επούλωση δερματικών πληγών (δερματική χρήση).

Τα στελέχη της IASIS PHARMA προέβησαν σε μία σειρά επαγγελματικών συναντήσεων, ώστε να αναπτύξουν νέες αλλά και να ενισχύσουν υφιστάμενες επαγγελματικές σχέσεις, όπως και να υλοποιήσουν επαγγελματικά projects με εταιρείες – κλειδιά της παγκόσμιας φαρμακευτικής βιομηχανίας. Πραγματοποίησαν επίσης επαφές, θέτοντας τα θεμέλια για νέες επαγγελματικές συνεργασίες με εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Η IASIS PHARMA ανανέωσε το ραντεβού της με την παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία για το επόμενο έτος, στη Φρανκφούρτη, όπου θα λάβει χώρα η CPhI για το 2017.