Ξενοδοχείο HILTON, ΑΘΗΝΑ, 3-6 /11/2016

 

Η IASIS PHARMA συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο 12o Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας που διοργάνωσε η Ε.Δ.Α.Ε στο ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα, 3-6 Νοεμβρίου 2016.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν δερματολόγοι από όλη την Ελλάδα, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας, δορυφορικά συμπόσια που αφορούσαν νεότερα δεδομένα σε παθήσεις της ειδικότητας τους όπως η Ακμή, οι Παθήσεις των Ονύχων και των Τριχών, η Ψωρίαση, το Μελάνωμα.

Μεγάλος αριθμός δερματολόγων επισκέφθηκε το εκθετήριο της ΙΑSIS PHARMA, που συμμετείχε με 3 από τα βασικότερα προϊόντα της στο χώρο της Δερματολογίας:

To Ιsotroin®, isotretinoin, είναι ρετινοειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής και αποτελεί το μοναδικό προϊόν στην ελληνική αγορά που διατίθεται σε soft caps των 10mg & 20mg αλλά και στην περιεκτικότητα των 40mg, βοηθώντας το δερματολόγο να ρυθμίσει καλύτερα την απαιτούμενη δοσολογία του ασθενούς.

Επίσης, έντονο ήταν το ενδιαφέρον για το Contrahist®, levocetirizine. Πρόκειται για αντιϊσταμινικό νεότερης γενιάς, με ισχυρή και εκλεκτική ανταγωνιστική δράση στο επίπεδο των περιφερικών H1 υποδοχέων, με λιγότερες όμως παρενέργειες σε σύγκριση με εκείνα της 1ης γενιάς. Το Contrahist®, κυκλοφορεί σε δύο μορφές: δισκία για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών και σιρόπι με υπέροχη γεύση αγριοφράουλας, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες με δυσκολία δυσκαταποσίας.

Τέλος, το Combi®, συνδυασμός miconazole+fluprednidene σε μορφή κρέμας με εξαιρετική υφή και το πλεονέκτημα των 50g ανά συσκευασία.

Tα παραπάνω προϊόντα αποδεικνύουν τη συνέπεια της IASIS PHARMA στην παραγωγή και κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων που δίνουν θεραπευτικές λύσεις στο γιατρό.

drm2drm1drm3