DIVANI CARAVEL HOTEL, ΑΘΗΝΑ, 24-27/11/2016

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο 36ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα στις 24-27 Νοεμβρίου 2016 και διοργανώθηκε από την Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία (Ε.Γ.Ε.). Προσκεκλημένοι στο συνέδριο ήταν διακεκριμένοι στον τομέα τους ιατροί γαστρεντερολόγοι, αλλά και άλλοι εμπλεκόμενοι με την ειδικότητα όπως παθολόγοι, λοιμωξιολόγοι, βιοπαθολόγοι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΙΑSIS PHARMA επιβεβαίωσε την ενεργή συμμετοχή της με το μοναδικό φυσικό φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα: το mastihatherapy® caps. Πρόκειται για κάψουλες των 350 mg, κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου. Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν μεγάλο για αυτό το φυσικό φάρμακο με ιστορία που χρονολογείται από το 2,500 π.Χ., με πλήθος αναφορών από τα ιστορικά χρόνια αλλά και επιστημονική έρευνα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας.

Η ΙASIS PHARMA είναι η μοναδική εταιρεία που προμηθεύεται την καθαρή Μαστίχα Χίου από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών της Χίου (ΕΜΧ) ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και αυθεντικότητα του παραγόμενου σκευάσματος των mastihatherapy caps που διατίθεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε κουτί των 30 καψουλών ή 90 καψουλών, από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε και η διάλεξη του ειδικού γαστρεντερολόγου-ηπατολόγου Δρ. Χρ. Ζαβού με θέμα «Helicobacter pylori: Θεραπεία το 2016 στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκε στην ταυτόχρονη χρήση της Μαστίχας Χίου μαζί με το σχήμα εκρίζωσης με αντιβιοτικά στην αντιμετώπιση του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού, ή μεμονωμένη χρήση υψηλού δοσολογικού σχήματος Μαστίχας Χίου, σε ασθενείς με ανεπιθύμητες ενέργειες ή απροθυμία να λάβουν σχήμα εκρίζωσης με αντιβιοτικά, ως εναλλακτική θεραπεία.

dsc01917-upload