H IASIS PHARMA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του MAG-IASIS®, του πρώτου & μοναδικά αποτελεσματικού συνδυασμού στην ένδεια μαγνησίου, στη φαρμακοτεχνική μορφή των αναβραζόντων δισκίων.

Κάθε αναβράζον δισκίο MAG-IASIS® περιέχει: 1193.57 mg κιτρικού μαγνησίου & 667.56 mg ασπαρτικού μαγνησίου, που ισοδυναμούν με 243 mg Μαγνησίου.

Το MAG-IASIS® έχει ως βασικές ενδείξεις:
● τις καταστάσεις ανεπάρκειας μαγνησίου, με την προϋπόθεση ότι αυτές δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσω της διατροφής
● τις διαταραχές της μυϊκής λειτουργίας, που προκαλούνται από επιβεβαιωμένη ανεπάρκεια μαγνησίου (νευρομυϊκές διαταραχές, μυϊκές κράμπες, όπως κράμπες στη γαστροκνημία, νυκτερινές κράμπες)

Το MAG-IASIS® παράγεται στην πλέον σύγχρονη μονάδα παραγωγής αναβραζόντων δισκίων της IASIS PHARMA. Παρουσιάζει δε το μοναδικό πλεονέκτημα ότι κατά την επαφή του με το νερό, διαλύεται τάχιστα χωρίς να αφήνει ίζημα, δίνοντας ένα απόλυτα καθαρό διαυγές διάλυμα έτοιμο προς κατανάλωση.

Το MAG-IASIS® κυκλοφορεί σε Ef.Tab των 243mg/Tab, σε συσκευασία των 40 αναβραζόντων διχοτομούμενων δισκίων για την ακρίβεια & ευκολία χορήγησης, με ευχάριστη φυσική γεύση λεμόνι.