15 Φεβρουαρίου 2023
Ξενοδοχείο Royal Olympic – Αθήνα, Electra Palace – Θεσσαλονίκη

H IASIS PHARMA ολοκλήρωσε επιτυχώς την Έρευνα και Ανάπτυξη της Isotretinoin soft gel caps στην νέα περιεκτικότητα των 30 mg, θέτοντας στην κυκλοφορία το νέο & μοναδικό Isotroin 30mg. Το προϊόν αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη φαρμακευτική επιλογή για τη θεραπεία της βαριάς ακμής, συμπληρώνοντας το ήδη υπάρχον φάσμα περιεκτικοτήτων του Isotroin των 10mg, 20mg, καθώς και το -επίσης μοναδικό- Isotroin των 40mg.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 15/2/23 και με την ευγενική χορηγία της IASIS PHARMA, πραγματοποιήθηκαν δύο (2) επιστημονικές διαλέξεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με σκοπό να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο στη δερματολογική ιατρική κοινότητα η διαχρονική αξία της Ισοτρετινοΐνης, δραστικής ουσίας του Isotroin.

Διακεκριμένοι καθηγητές παρουσίασαν τα αποτελέσματα συστηματικών μελετών σε έμπειρα και ενθουσιώδη ακροατήρια δερματολόγων, αλλά και κοινώνησαν την κλινική εμπειρία τους για τη σημασία της χρήσης της Ισοτρετινοΐνης στη συστηματική θεραπεία της ακμής. Ταυτόχρονα ανέδειξαν πλήρως την αξεπέραστη αποτελεσματικότητα & ασφάλειά της.

pack-shot-gr