Καστρί, 4/2/2022

Επαυξημένη ακόμα περισσότερο ως προς τα μέλη της, αλλά και τις δραστηριότητές της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, η οικογένεια της IASIS PHARMA πραγματοποίησε την Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2022. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Καστρί, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19 και με όλους τους εργαζόμενους πλήρως εμβολιασμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να συζητήσουν και να ευχηθούν υγεία, επιτυχίες και δημιουργικότητα για το νέο έτος.

Για το 2022, η διοικητική ομάδα της IASIS PHARMA ευχήθηκε υγεία, υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους, ώστε να προκύψουν μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο για κάθε έναν από τους εργαζομένους, όσο και στην εταιρεία συνολικά.

Παρόλες τις αντιξοότητες που δημιούργησε -και συνεχίζει να δημιουργεί- η πανδημία του COVID-19, το 2022 συναντά την IASIS PHARMA σε φάση περαιτέρω ανάπτυξης, με ακόμα δυναμικότερη παρουσία τόσο στο ελληνικό, όσο και στο διεθνές προσκήνιο:
– Η δεύτερη υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στο Κορωπί είναι πλήρως λειτουργική, ανταποκρινόμενη με αξιοπιστία στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς.

Όμως, εξίσου σημαντική για την IASIS PHARMA είναι η Έρευνα και Ανάπτυξη. Για το 2022:
– Οδεύει προς ολοκλήρωση η δημιουργία του υπερσύγχρονου Κέντρου Έρευνας της εταιρείας, κατασκευασμένου και εξοπλισμένου με πρότυπα GMP.
– Άξιες αναφοράς είναι και οι ενεργές συμμετοχές της IASIS PHARMA σε ερευνητικές δραστηριότητες, όπως στο Κέντρο Έρευνας Εφαρμογών Μαστίχας, στο Κέντρο Ικανοτήτων Φυσικών Προϊόντων, καθώς και σε άλλα ερευνητικά έργα, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στην αντίστοιχη ενότητα του ιστοτόπου.

2 4