Divani Caravel,
Αθήνα, 09-11/06/2023

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε στο δερματολογικό συνέδριο «ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ» που πραγματοποιήθηκε στις 9-11 Ιουνίου 2023  στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Το συνέδριο, που διοργάνωσε το Ελληνικό Κολλέγιο Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, με την επιστημονική υποστήριξη της Β΄ Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων ΕΚΠΑ, αφορούσε μεταξύ άλλων την κεντρική θέση που κατέχει η ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στα πλαίσια της Εσωτερικής Παθολογίας και της Ιατρικής γενικότερα, όπως αυτή ασκείται στο περιβάλλον ενός Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε και με δορυφορική διάλεξη στο συνέδριο με θέμα: «Η Isotretinoin στη Συστηματική Θεραπεία της Ακμής».

Ομιλητής ήταν ο Κανελλέας Αντ., Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., Ακαδημαϊκός Υπότροφος, Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων, Π.Γ.Ν.«Αττικόν» και πρόεδρος ο Αλ. Κατούλης Καθηγητής Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., Διευθυντής Β΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων, Π.Γ.Ν. «Αττικόν».

Η δορυφορική διάλεξη έτυχε μεγάλης αποδοχής και ενθουσιασμού από την δερματολογική κοινότητα, καθώς η χρήση της Isotretinoin αποτελεί ορόσημο στην δερματολογική θεραπευτική πρακτική με εξόχως επιτυχημένη πορεία εδώ και πάνω από 40 χρόνια, ενώ η ΙΑSIS PHARMA είναι η μοναδική Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που, όχι μόνο διατηρεί, αλλά και έχει εμπλουτίσει το φάσμα περιεκτικοτήτων της Isotretinoin με τα μοναδικά Isotroin των 30mg & 40mg .

Στο εκθετήριο της ΙΑSIS PHARMA, παρουσιάστηκαν τα ακόλουθα προϊόντα:

  • Isotroin®/Isotretinoin με ένδειξη τις βαριές μορφές ακμής που ανθίστανται σε αγωγή με συστηματικώς χορηγούμενα αντιβιοτικά και τοπική θεραπεία
  • Combi®, συνδυασμός fluprednidene+miconazole που ενδείκνυται σε Φλεγμονώδεις Δερματομυκητιάσεις
  • Modiwart®/Ιmiquimod, πρωτοποριακό ανοσοτροποποιητή με ενδείξεις: Κονδυλώματα εξωτερικών γεννητικών οργάνων, Καρκινώματα επιφανειακών βασικών κυττάρων και Ακτινικές κερατώσεις.