H IASIS PHARMA είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία του Nitrofurantoin/IASIS® oral susp. στη φαρμακοτεχνική μορφή του πόσιμου εναιωρήματος.

Πρόκειται για μία Πρωτοπόρα Φαρμακοτεχνική μορφή με Παγκόσμια Εμβέλεια, που ανήκει στην κατηγορία των Αντιβακτηριακών παραγόντων για συστηματική χρήση προϊόν Έρευνας, Ανάπτυξης και Παραγωγής της IASIS PHARMA HELLAS.

Κάθε 5ml πόσιμου εναιωρήματος Nitrofurantoin/IASIS® oral susp. περιέχει 25mg  Nitrofurantoin monohydrate η οποία βάση της διεθνούς βιβλιογραφίας αποτελεί την 1η Επιλογή στις Παγκόσμιες Κατευθυντήριες Οδηγίες για την Πρόληψη & Θεραπεία των Ανεπίπλεκτων ουρολοιμώξεων.

Το Nitrofurantoin/IASIS® oral susp. διατίθεται στην αγορά στις δύο συσκευασίες των 150ml & 300ml αντίστοιχα και έχει ως βασικές ενδείξεις: Θεραπεία & προφύλαξη έναντι οξέων ή υποτροπιαζουσών, μη επιπλεγμένων λοιμώξεων της κατώτερης ουροποιητικής οδού ή πυελίτιδος, είτε αυθόρμητων είτε έπειτα από χειρουργικές επεμβάσεις. Ενδείκνυται ειδικά για τη θεραπεία λοιμώξεων που οφείλονται σε ανθεκτικά στελέχη των Escherichia coli, Enterococci, Staphylococci, Citrobacter, Klebsiella και Enterobacter.

Το Nitrofurantoin/IASIS® oral susp. ενδείκνυται για χρήση σε ενήλικες και παιδιά ηλικίας άνω των τριών μηνών.

Το Nitrofurantoin/IASIS® oral susp. περιλαμβάνεται στη Θετική Λίστα Φαρμάκων.

Προωθείται από την PharmaQ, εταιρεία της IASIS PHARMA HELLAS Α.Β.Ε.Ε.