Αίγλη Ζαππείου,
Αθήνα,
5 – 8/09/2019

Η ΙΑSIS PHARMA εκδήλωσε όπως κάθε φορά το ενεργό ενδιαφέρον της στον τομέα της Δερματολογίας, συμμετέχοντας στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.ΜΕ.Δ.Α.Α.Π. (Εταιρεία Μελέτης Δερματολογικών, Αφροδισιολογικών & Αλλεργιολογικών Παθήσεων) με τίτλο: «Δερματικές Παθήσεις 2019: Παρελθόν, παρόν και μέλλον», που διεξήχθη στις 5 – 8 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αθήνα (Αίγλη Ζαππείου).

Μεγάλος αριθμός δερματολόγων επισκέφθηκε το εκθετήριο της ΙΑSIS PHARMA που τους ενημέρωσε για 3 από τα βασικότερα προϊόντα της εταιρείας στη δερματολογική γραμμή.

To Ιsotroin®, isotretinoin, είναι ρετινοειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής και αποτελεί το μοναδικό προϊόν στην ελληνική αγορά που διατίθεται σε soft caps των 10mg & 20mg αλλά και στην περιεκτικότητα των 40mg, βοηθώντας το δερματολόγο να ρυθμίσει καλύτερα την απαιτούμενη δοσολογία του ασθενούς.

Έντονο ενδιαφέρον έδειξαν οι επαγγελματίες υγείας για το προϊόν Modiwart® με δραστική ουσία την imiquimod. Το Modiwart® διατίθεται στη μορφή κρέμας για τοπική χρήση (συσκευασία των 12 φακελίσκων). Κάθε φακελίσκος περιέχει 12,5 mg imiquimod σε 250mg κρέμας (5%). To Modiwart® είναι ένας τροποποιητής της ανοσοποιητικής ανταπόκρισης και ενδείκνυται για κονδυλώματα εξωτερικών γεννητικών οργάνων, μικρά καρκινώματα επιφανειακών βασικών κυττάρων(sBCCs) και κλινικά τυπικές ακτινικές κερατώσεις (ΑΚs) χωρίς υπερκεράτωση και χωρίς υπερτροφία, στο πρόσωπο ή στο τριχωτό της κεφαλής.

Eπίσης, παρουσιάστηκε το Combi®, συνδυασμός miconazole+ fluprednidene σε μορφή cream με εξαιρετική υφή και το πλεονέκτημα των 50g ανά συσκευασία.

%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%87%ce%bd%ce%b7-%ce%b4%cf%81%ce%bc-19-4