ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ
31/05 – 03/06/2018

Η ΙΑSIS PHARMA, αρωγός και στην ειδικότητα της Γυναικολογίας, συμμετείχε με επιτυχία στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής & Γυναικολογίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα.
Στο συνέδριο, που αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικής & Γυναικολογίας (ΕΜΓΕ), συμμετείχαν διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι ομιλητές, που μετέφεραν σε όλους τους συμμετέχοντες το «Νέο Γίγνεσθαι» με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στη Μαιευτική Γυναικολογία.
Οι ειδικοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το εκθετήριο της ΙΑSIS PHARMA και να ενημερωθούν για το εύρος και τα υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματά της.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην νέα κυκλοφορία του Modiwart ®, με δραστική ουσία την imiquimod. Πρόκειται για έναν Πρωτοποριακό Ανοσοτροποποιητή με βασική ένδειξη τα κονδυλώματα των εξωτερικών γεννητικών οργάνων και εξωτερικών περιπρωκτικών κονδυλωμάτων (οξυτενή κονδυλώματα) σε ενήλικες. Το Modiwart® διατίθεται στη φαρμακοτεχνική μορφή κρέμας 5% για τοπική χρήση, σε συσκευασία 12 φακελίσκων.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον και για τα προϊόντα στην γραμμή των αναβραζόντων δισκίων από τη σύγχρονη παραγωγική μονάδα της IASIS PHARMA. Συγκεκριμένα :
• το MAG-IASIS® αποτελεί συνδυασμό αλάτων μαγνησίου (κιτρικού & ασπαρτικού) που ισοδυναμούν με 243mg Μαγνησίου,
• το Calciform D3®, στη νέα πρωτότυπη μορφή συνδυασμού ασβεστίου + βιταμίνης D (Calcium carbonate+ Cholecalciferol: 1000mg+880 IU) και
• το Calciform® που αποδίδει 500 mg στοιχειακού ασβεστίου.

Επιπλέον παρουσιάστηκε και η Combi®, συνδυασμός miconazole + fluprednidene που ενδείκνυται για τις Φλεγμονώδεις Δερματομυκητιάσεις, σε μορφή cream με εξαιρετική υφή και το πλεονέκτημα των 50g ανά συσκευασία.

 

14-pan-syn-maieu