Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα, 3-4/02/2017

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε επιτυχώς στη 12η Εκπαιδευτική Συνάντηση ΕΛΙΓΑΣΤ που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα στις 3-4 Φεβρουαρίου 2017 και διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛΙΓΑΣΤ), με τίτλο: «Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία & Ηπατολογία».
Η θεματολογία της 12ης Διημερίδας περιλάμβανε ένα ευρύ φάσμα στα αντικείμενα της Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και καθημερινές κλινικές πρακτικές στα αντικείμενα αυτά.

Η ΙΑSIS PHARMA επιβεβαίωσε την ενεργή συμμετοχή της στην εκπαιδευτική συνάντηση, με το μοναδικό φυσικό φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα: το mastihatherapy® caps. Πρόκειται για κάψουλες των 350 mg, κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου. Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν μεγάλο για αυτό το φυσικό φάρμακο με ιστορία που χρονολογείται από το 2,500 π.Χ., με πλήθος αναφορών από τα ιστορικά χρόνια αλλά και επιστημονική έρευνα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας.

Η ΙASIS PHARMA είναι η μοναδική εταιρεία που προμηθεύεται την καθαρή Μαστίχα Χίου από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών της Χίου (ΕΜΧ) ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και αυθεντικότητα του παραγόμενου σκευάσματος mastihatherapy® caps που διατίθεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε κουτί των 30 καψουλών ή 90 καψουλών, από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.

 

dsc01991-1-upload