DIVANI CARAVEL HOTEL, ΑΘΗΝΑ, 2-3/12/2017

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στη 15η Εκπαιδευτική Διημερίδα της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας (ΕΠ.Ε.Γ.Ε.), που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017. Η φετινή διημερίδα ασχολήθηκε με τις παθήσεις του στομάχου τόσο από διαγνωστικής όσο και από θεραπευτικής σκοπιάς, με ιδιαίτερες αναφορές στις νεότερες τεχνολογίες και μεθόδους.

Η ΙΑSIS PHARMA επιβεβαίωσε την ενεργή συμμετοχή της με το μοναδικό φυσικό φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα: το mastihatherapy® caps. Πρόκειται για κάψουλες των 350 mg, κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν μεγάλο γι’ αυτό το φυσικό φάρμακο, με ιστορία που χρονολογείται από το 2,500 π.Χ., με πλήθος αναφορών από τα ιστορικά χρόνια αλλά και επιστημονική έρευνα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας.
Η ΙASIS PHARMA είναι η μοναδική εταιρεία που προμηθεύεται την καθαρή Μαστίχα Χίου από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών της Χίου (ΕΜΧ) ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και αυθεντικότητα του παραγόμενου σκευάσματος των mastihatherapy® caps που διατίθεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε συσκευασία των 30 καψουλών ή 90 καψουλών, από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η παρουσίαση poster της IASIS PHARMA: «Ανάπτυξη Ποιοτικών Μεθόδων Προσδιορισμού των Δραστικών Συστατικών της Μαστίχας Χίου» των: V. Pachi, E. Kallergis, A. Angelis, V. Brieudes, S. Mitakou, M. Halabalaki, L.A. Skaltsounis, όπου παρουσιάστηκε ο τρόπος ανίχνευσης των μοναδικών συστατικών της γνήσιας μαστίχας Χίου, το μαστιχοδιενονικό και το ισο-μαστιχοδιενονικό οξύ, συστατικά που απαντώνται μόνο στη γνήσια μαστίχα Χίου και είναι υπεύθυνα για την αντιφλεγμονώδη δράση της.

Η μεθοδολογία αυτή έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά από την IASIS PHARMA σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστοποιεί την αυθεντικότητα της καθαρής μαστίχας Χίου στις κάψουλες του mastihatherapy® caps.

stand-epege-1