Για την εξαιρετικά απαιτητική φαρμακευτική μορφή των αναβραζόντων δισκίων, η IASIS PHARMA επιλέγει την τεχνολογία των μηχανημάτων της IMA, ώστε να συνδυάσει την παραγωγή αναβραζόντων δισκίων pharma grade κορυφαίας ποιότητας, με εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς παραγωγής.

ima

Η νέα μονάδα παραγωγής αναβραζόντων δισκίων είναι εντεταγμένη στο δεύτερο,  έκτασης 45.000m2 παραγωγικό συγκρότημα της IASIS PHARMA στο Κορωπί Αττικής. Η μονάδα είναι υπερσύγχρονη, με αντιεκρηκτικές προδιαγραφές, εξοπλισμένη με καινούρια, ευρωπαϊκής κατασκευής μηχανήματα και εξοπλισμό, με δυνατότητα παραγωγής αναβραζόντων δισκίων σε συσκευασίες tube filling και strip / blister.

Η μονάδα λειτουργεί με τα αυστηρότερα cGMP και GLP πρωτόκολλα, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα με την ευελιξία παραγωγής. Υποστηρίζεται επίσης από σύγχρονα συστήματα IT, τηρώντας τα υψηλότερα και αυστηρότερα κριτήρια διασφάλισης ποιότητας.

Η IMA Group, με έδρα την Ιταλία, είναι παγκόσμια ηγέτιδα στη σχεδίαση και κατασκευή αυτοματοποιημένων μηχανημάτων παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων. Η συνεργασία της με την IASIS PHARMA, ανεβάζει τον πήχη της ποιοτικής όσο και της ποσοτικής παραγωγής αναβραζόντων δισκίων. Το γεγονός αυτό καθιστά τις παραγωγικές δομές της IASIS PHARMA στο Κορωπί, από τις πλέον σύγχρονες και ποιοτικές πανευρωπαϊκά.

Τον Ιούλιο του 2020, δημοσιεύθηκε στο διεθνούς αναγνώρισης περιοδικό European Pharmaceutical Magazine, μία παρουσίαση σχετικά με την εγκατάσταση των μηχανημάτων της IMA στη μονάδα παραγωγής αναβραζόντων δισκίων της IASIS PHARMA. Το εν λόγω έντυπο αποτελεί μία από τις κυριότερες και εγκυρότερες πηγές ενημέρωσης παγκοσμίως, για όλες τις κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες, πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα, καθώς και ιδρύματα έρευνας και ανάπτυξης που άπτονται του φαρμακευτικού κλάδου.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση στα slides που ακολουθούν:

1 2 3 4