ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CROWNE PLAZA, ΑΘΗΝΑ, 12/04/2014

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην ετήσια ημερίδα του Ενδοσκοπικού Τμήματος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας που διεξήχθει στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA στην Αθήνα, στις 12 Απριλίου 2014. Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν εξελίξεις στο χώρο της διαγνωστικής και επεμβατικής ενδοσκόπησης που καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της καθημερνής ιατρικής πράξης των γαστρεντερολόγων.

Η ΙASIS PHARMA επιβεβαίωσε την ενεργή συμμετοχή της με ένα πρωτότυπο φυσικό ιδιοσκεύασμα τα mastihatherapy caps. Πρόκειται για το μοναδικό φυσικό προϊόν κατά της λειτουργικής δυσπεψίας στην ελληνική αγορά με 100% φυσική μαστίχα Χίου σε μορφή κάψουλας των 350 mg. Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν μεγάλο για αυτό το φυσικό φάρμακο με ιστορία να χρονολογείται από το 2,500 π.Χ,. με πλήθος αναφορών από τα ιστορικά χρόνια αλλά και επιστημονική έρευνα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας. Τα mastihatherapy caps διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία σε κουτί των 30 καψουλών ή 90 καψουλών, από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.

Εκτός των mastihatherapy caps η IASIS PHARMA συμμετείχε στην ημερίδα και με το Raberen, rabeprazole tabs 20mg, το πρώτο ουσιωδώς όμοιο φάρμακο ραμπεπραζόλης που κυκλοφόρησε από ελληνική εταιρεία στην εγχώρια αγορά. Πρόκειται για φάρμακο για τη θεραπεία του πεπτικού έλκους και της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης.