Ξενοδοχείο Divani Caravel
Αθήνα, 7/12 – 8/12/2019

Η ΙΑSIS PHARMA έδειξε για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον της για τη Γαστρεντερολογία, συμμετέχοντας αυτή τη φορά στη 17η Πανελλήνια Επιστημονική Εκδήλωση «Ενδοσκόπηση – το μέλλον, προκλήσεις και προοπτικές». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας (ΕΠ.Ε.Γ.Ε.) και διεξήχθη στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 7 με 8 Δεκεμβρίου 2019.

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση, με το μοναδικό φυσικό φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα, το mastihatherapy® caps. Πρόκειται για κάψουλες των 350 mg, κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν μεγάλο για αυτό το φυσικό φάρμακο, με ιστορία που χρονολογείται από το 2500 π.Χ., με πλήθος αναφορών από τα ιστορικά χρόνια αλλά και επιστημονική έρευνα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας, όπως η ανάπτυξη Αναλυτικών Μεθόδων για τον Ποιοτικό Προσδιορισμό των Δραστικών Συστατικών των Mastihatherapy® caps.

Η ΙASIS PHARMA είναι η μοναδική εταιρεία που προμηθεύεται την καθαρή Μαστίχα Χίου από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών της Χίου (ΕΜΧ) ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και αυθεντικότητα του σκευάσματος mastihatherapy® caps, που διατίθεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε κουτί των 30 και 90 καψουλών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι παρευρισκόμενοι επαγγελματίες υγείας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τη συμμετοχή της IASIS PHARMA στη δημιουργία του Πρότυπου Ερευνητικού Κέντρου για τη Μαστίχα Χίου (Καλλιμασιά Χίου) καθώς και για τις νέες υπερσύγχρονες Παραγωγικές Εγκαταστάσεις, Κέντρο Διανομής Προϊόντων και Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της IASIS PHARMA στο Κορωπί.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για τα προϊόντα Glucofree® & Glucoplus®, με δραστική ουσία την Metformin hydrochloride, σε περιεκτικότητα 850mg & 1000mg αντίστοιχα. Η Metformin είναι το 1ο και σημαντικότερο βήμα στην φαρμακευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 με πολυετή καταξιωμένη εμπειρία, μικρό κίνδυνο υπογλυκαιμίας, ουδέτερη ή και μειούμενη δράση στο σωματικό βάρος και με καρδιαγγειακά οφέλη.

epege-stand-19-photo-1