Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη
31/10 – 3/11/2019

Από τις 31/10 μέχρι τις 3/11 διεξήχθη το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας στο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης. Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε ενεργά, δίνοντας ξανά το παρών στον τομέα της Δερματολογίας.

Μεγάλος αριθμός δερματολόγων επισκέφθηκε το εκθετήριο της ΙΑSIS PHARMA, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθεί για δύο από τα βασικότερα προϊόντα της εταιρείας στη δερματολογική γραμμή· το Modiwart® και το Ιsotroin®

Το προϊόν Modiwart®, με δραστική ουσία την imiquimod, είναι ένας πρωτοποριακός ανοσοτροποποιητής που παρουσιάζει καλή ανοχή και ασφάλεια κατά τη χρήση, ενώ διατίθεται στη φαρμακοτεχνική μορφή κρέμας για τοπική χρήση (συσκευασία των 12 φακελλίσκων). Κάθε φακελλίσκος περιέχει 12,5 mg imiquimod σε 250mg κρέμας (5%). Το Modiwart®  έχει ως θεραπευτικές ενδείξεις:
● Κονδυλώματα των εξωτερικών γεννητικών οργάνων και εξωτερικών περιπρωκτικών κονδυλωμάτων (οξυτενή κονδυλώματα) σε ενήλικες.
● Μικρά καρκινώματα των επιφανειακών βασικών κυττάρων (sBCCs) σε ενήλικες.
● Κλινικά τυπικές ακτινικές κερατώσεις (ΑΚs) χωρίς υπερκεράτωση και χωρίς υπερτροφία, στο πρόσωπο ή στο τριχωτό της κεφαλής ανοσοεπαρκών ενηλίκων ασθενών, όταν το μέγεθος ή ο αριθμός των βλαβών περιορίζει την αποτελεσματικότητα και/ή την αποδεκτικότητα της κρυοθεραπείας και τα άλλα τοπικά θεραπευτικά μέσα αντενδείκνυνται ή είναι λιγότερο κατάλληλα.

Τo Ιsotroin®, με δραστική ουσία την isotretinoin, είναι ρετινοειδές και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής και αποτελεί το μοναδικό προϊόν στην ελληνική αγορά που διατίθεται σε soft caps των 10mg & 20mg αλλά και στην περιεκτικότητα των 40mg, βοηθώντας το δερματολόγο να ρυθμίσει καλύτερα την απαιτούμενη δοσολογία του ασθενούς.

Έντονο ενδιαφέρον υπήρξε και για τη Combi®, συνδυασμό miconazole + fluprednidene σε μορφή cream με εξαιρετική υφή και το πλεονέκτημα των 50g ανά συσκευασία.

photo