Messe Frankfurt
Γερμανία,  5-7/11/2019

Γιορτάζοντας την 5η συμμετοχή της, η ΙΑSIS PHARMA έδωσε το παρών με εξαιρετική επιτυχία στην Παγκόσμια Φαρμακευτική Έκθεση CPhI 2019, που διεξήχθη στη Φρανκφούρτη. Πρόκειται για τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση του παγκόσμιου φαρμακευτικού κλάδου  η οποία πραγματοποιήθηκε  5 – 7 Νοεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Messe Frankfurt.

1 2

Η διοργάνωση κατέγραψε πάνω από 30.000 επισκέπτες και 2.500 συμμετέχοντες. Σημαντικός αριθμός  επαγγελματιών του φαρμακευτικού κλάδου επισκέφθηκαν το stand της IASIS PHARMA και ενημερώθηκαν από τα στελέχη της για το μοναδικό και ευρύ portfolio προϊόντων της εταιρείας.

Η IASIS PHARMA  παρουσίασε επίσης σε ειδική προβολή τις νέες, υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της στο Κορωπί Αττικής. Σε έκταση 45,000τμ η IASIS PHARMA έχει σε πρώτη φάση αναπτύξει τρείς εξειδικευμένες και αυτόνομες μονάδες παραγωγής.

3

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον ειδικότερα για το portfolio των ρινικών εκνεφωμάτων, το πλήρες εύρος των φαρμακοτεχνικών  μορφών της Νιτροφουραντοΐνης και τη σειρά προϊόντων σε μορφή Αναβραζόντων δισκίων κατηγορίας Pharma Grade.

Η Νιτροφουραντοΐνη, ένας αντιβακτηριδιακός παράγοντας εγκεκριμένος ως θεραπεία 1ης γραμμής ενάντια στις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (UTIs), παρουσιάστηκε από την IASIS PHARMA σε τέσσερις φαρμακοτεχνικές μορφές:
δισκία των 50mg & 100mg,
κάψουλες των 50mg & 100mg,
πόσιμο διάλυμα 25mg/5ml για παιδιατρική χρήση και
κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης των 100mg (υπό ανάπτυξη)

Από τα δεδομένα που διαθέτουμε η IASIS PHARMA είναι μία από τις ελάχιστες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο , που παράγει το πλήρες εύρος των φαρμακοτεχνικών μορφών της Νιτροφουραντοΐνης.

4

Το Pharma Grade portfolio  Αναβραζόντων δισκίων παράγεται και συσκευάζεται σε πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής. Η γραμμή  ολοκληρώθηκε το 2012 και έκτοτε αναβαθμίζεται διαρκώς, ώστε να προμηθεύει τόσο την ελληνική αγορά, όσο και αγορές της Ε.Ε. με  προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

5

6 7

7-5

Στα πλαίσια της τριήμερης ‘Έκθεσης, τα στελέχη  της IASIS PHARMA είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν περαιτέρω τις συνεργασίες  με εταιρείες του εξωτερικού, αλλά και να διεξάγουν αποδοτικές συζητήσεις με νέους εμπορικούς συνεργάτες.

8

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία της το 2019, η IASIS PHARMA ανανεώνει το ραντεβού με τη CPhI για το 2020  στο Μιλάνο.