Ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki,
Αλεξανδρούπολη, 10-13/10/2019

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 39o Πανελλήνιο Γαστρεντερολογικό Συνέδριο που έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας (Ε.Γ.Ε.) και διεξήχθη στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki της Αλεξανδρούπολης, στις 1013 Οκτωβρίου 2019.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν το συνέδριο να αποτελέσει ένα βήμα για την παρουσίαση και συζήτηση του επιστημονικού έργου των Ελλήνων Γαστρεντερολόγων, καλύπτοντας τις επιστημονικές απαιτήσεις του κλάδου, όπως τις ορίζει το ευρύτερο διεθνές περιβάλλον.

Η ΙΑSIS PHARMA παρουσίασε στους ειδικούς το μοναδικό φυσικό φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα, το Mastihatherapy® caps. Πρόκειται για κάψουλες των κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου (Pistacia lentiscus var chia), των 350mg.
Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν μεγάλο για αυτό το φάρμακο φυτικής προέλευσης [E.M.A. 2015], με ιστορία που χρονολογείται από το 2500 π.Χ., με πλήθος αναφορών από τα ιστορικά χρόνια αλλά και επιστημονική έρευνα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας, όπως η ανάπτυξη Αναλυτικών Μεθόδων για τον Ποιοτικό Προσδιορισμό των Δραστικών Συστατικών των Mastihatherapy® caps.

Η ΙASIS PHARMA είναι η μοναδική εταιρεία που προμηθεύεται την καθαρή Μαστίχα Χίου από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου (ΕΜΧ) ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και αυθεντικότητα του παραγόμενου σκευάσματος των Mastihatherapy® caps, που διατίθενται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε κουτί των 30 καψουλών ή 90 καψουλών, από τη PharmaQ, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.

Αξίζει να αναφερθεί οι παρευρισκόμενοι επαγγελματίες υγείας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τη συμμετοχή της IASIS PHARMA στη δημιουργία του Πρότυπου Ερευνητικού Κέντρου για τη Μαστίχα Χίου (Καλλιμασιά Χίου) καθώς και για τις νέες υπερσύγχρονες Παραγωγικές Εγκαταστάσεις, Κέντρο Διανομής Προϊόντων και Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της IASIS PHARMA.

stand-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb-%ce%b3%cf%83%cf%81-19-1 stand-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb-%ce%b3%cf%83%cf%81-19-2