ΜΑΚΕDONIA PALACE, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, 26-28/05/2016

Η ΙΑSIS PHARMA εκδήλωσε το ενεργό ενδιαφέρον της στον τομέα της Καρδιολογίας, συμμετέχοντας στο 15ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 26-28 Μαϊου 2016 στο ξενοδοχείο Μαcedonia Palace στη Θεσ/νικη υπό την αιγίδα της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδας (Κ.Ε.Β.Ε).

Το συνέδριο αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της ΚΕΒΕ και απευθύνεται στους καρδιολόγους αλλά και σε γιατρούς άλλων ειδικοτήτων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Καρδιολογία και καλύπτει ευρεία επιλογή θεμάτων που εκτείνονται από την πρωτοβάθμια έως την επεμβατική καρδιολογία. Στο φετινό συνέδριο οργανώθηκε και εκδήλωση για το κοινό με σκοπό την ευρύτερη ενημέρωσή του σε βασικά θέματα υγείας στην οποία  συμπεριλήφθηκε και εκπαιδευτικό σεμινάριο στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Ομιλητές ήταν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΙΑSIS PHARMA αρωγός και στον τομέα της Καρδιολογίας συμμετείχε με εκθετήριο όπου οι ειδικοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να ενημερωθούν για το εύρος και της υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που διαθέτει η εταιρεία στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ενδεικτικά αναφέρονται το Licepler, eplerenone, το πρώτο σκεύασμα γενόσημης επλερενόνης που κυκλοφόρησε από ελληνική εταιρεία στην ελληνική αγορά. Επίσης τα Avalsan/Avalsan plus (valsartan/+ΗCTZ) που αποτελεί την πρώτη γενόσημη βαλσαρτάνη στην ελληνική αγορά, όπως και στατίνες Torva plus (atorvastatin), Pravin(pravastatin) κα.