ΜΑΚΕDONIA PALACE, ΘΕΣ/NIKH, 05-07/12/2013

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας υπό την αιγίδα της ελληνικής γαστρεντερολογικής εταιρείας που διεξήχθει στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE στη Θεσ/νίκη, στις 5-7 Δεκεμβρίου 2013.

Στόχος του Πανελλήνιου Γαστρεντερολογικού Συνεδρίου ήταν η παρουσίαση των νέων δεδομένων από τον Ελληνικό χώρο αλλά και ο σχολιασμός των σύγχρονων γνώσεων και απόψεων στους διάφορους τομείς της ειδικότητάς. Δεδομένου ότι το επιστημονικό επίπεδο των Ελλήνων γαστρεντερολόγων και συναδέλφων συναφών ειδικοτήτων ήταν ιδιαίτερα υψηλό, το κύριο πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε προέδρους και εισηγητές Έλληνες που εργάζονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Η ΙASIS PHARMA πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες, συμμετείχε ενεργά με εκθετήριο περιλαμβάνοντας 3 από τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματά της στο χώρο της γαστρεντερολογίας. Ένα πρωτότυπο φυσικό ιδιοσκεύασμα ήταν τα mastihatherapy caps. Πρόκειται για το μοναδικό φυσικό προϊόν κατά της λειτουργικής δυσπεψίας στην ελληνική αγορά με 100% φυσική μαστίχα Χίου σε μορφή κάψουλας των 350 mg. Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν μεγάλο για αυτό το φυσικό φάρμακο με «κλινική»ι εμπειρία να χρονολογείται από το 2,500 π.Χ. με πλήθος αναφορών από τα ιστορικά χρόνια αλλά και επιστημονική έρευνα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας. Η ΙASIS PHARMA είναι η μοναδική εταιρεία που προμηθεύεται την καθαρή Μαστίχα Χίου από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών της Χίου (ΕΜΧ) ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και αυθεντικότητα του παραγόμενου σκευάσματος των mastihatherapy caps που διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία σε κουτί των 30 καψουλών ή 90 καψουλών, από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA. Tα υπόλοιπα 2 φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα ήταν το Klaroxin, clarithromycin tabs των 500mg, ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο αντιβιοτικό και το Lanso, lansoprazole gr caps των 30mg, μία κλασική πραζόλη ως ανασταλτικό της γαστρικής έκκρισης.