ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ THΣ IΑSIS PHARMA ΣΤHN ΕΤΗΣΙΑ ΗMEΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CROWNE PLAZA, ΑΘΗΝΑ, 20/04/2013

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην ετήσια ημερίδα του Ενδοσκοπικού Τμήματος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας που διεξήχθει στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA στην Αθήνα, στις 20 Απριλίου 2013. Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν εξελίξεις στο χώρο της διαγνωστικής και επεμβατικής ενδοσκόπησης που καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της καθημερνής ιατρικής πράξης των γαστρεντερολόγων.

Η ΙASIS PHARMA επιβεβαίωσε την ενεργή συμμετοχή της με ένα πρωτότυπο φυσικό ιδιοσκεύασμα τα mastihatherapy caps. Πρόκειται για το μοναδικό φυσικό προϊόν κατά της λειτουργικής δυσπεψίας στην ελληνική αγορά με 100% φυσική μαστίχα Χίου σε μορφή κάψουλας των 350 mg. Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν έντονο για αυτό το φυσικό φάρμακο με «κλινική» εμπειρία από το 2,500 π.Χ. και επιστημονική έρευνα να συνεχίζεται έως τις μέρες μας. Η ΙASIS PHARMA είναι η μοναδική εταιρεία που προμηθεύεται την καθαρή Μαστίχα Χίου από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών της Χίου (ΕΜΧ) ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και αυθεντικότητα του παραγόμενου σκευάσματος των mastihatherapy caps που διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία σε κουτί των 30 καψουλών ή 90 καψουλών, από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.