Καπανδρίτι, 27/1/2023

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, η οικογένεια της IASIS PHARMA πραγματοποίησε την εταιρική εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Και φέτος οι εργαζόμενοι της εταιρείας -για ακόμα μία φορά περισσότεροι στο σύνολό τους σε σχέση με την προηγούμενη εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές για ένα δημιουργικό, υγιές και γεμάτο επιτυχίες νέο έτος.

Για το 2023, η Διοίκηση της IASIS PHARMA ευχήθηκε υγεία αλλά και επαγγελματική προσήλωση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, εμπρός σε ακόμα μία απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις χρονιά.

Η IASIS PHARMA εισέρχεται στο 2023 σε φάση περαιτέρω ανάπτυξης. Μάλιστα, εντός των επόμενων μηνών πρόκειται να ολοκληρωθεί η μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών και των τμημάτων Marketing της IASIS PHARMA και της θυγατρικής Pharma Q στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Κορωπί. Παράλληλα, η εμπορική πορεία της εταιρείας καταγράφει σταθερά αυξητική πορεία, καθώς με στοχευμένες κινήσεις ενισχύεται διαρκώς η παρουσία της τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά.

photo