Πέραμα Αττικής,
30-31/03/2017

H IASIS PHARMA έχοντας πάντοτε ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς στον ιατρικό κόσμο και τους ασθενείς, συνεργάστηκε με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» ώστε να υλοποιηθεί σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για θέματα σκελετικής υγείας και την οστεοπόρωση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Περάματος και κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού, που συμμετείχε ενεργά.  Όσοι επιθυμούσαν, υπεβλήθησαν σε δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας από επαγγελματία υγείας.
metriseis_osteoporosi-300x200

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» (osteocare.gr), είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), ενώ διατηρεί άριστη σχέση συνεργασίας με το Εργαστήριο Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών της Ιατρικής Σχολής όπου και εδρεύει, το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης και την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1997 και αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο σωματείο το οποίο απευθύνεται στο κοινό και σαν κύριο στόχο έχει την ενημέρωση γύρω από θέματα σκελετικής υγείας, διατροφής, άσκησης, ψυχολογίας, πρόληψης και άλλων.