ΜΑΚΕDONIA PALACE HOTEL,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 6-8/4/2017

Η ΙΑSIS PHARMA εκδήλωσε το ενεργό ενδιαφέρον της στον τομέα της Καρδιολογίας, συμμετέχοντας στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης που πραγματοποιήθηκε στις 6-8 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης (Ε.Ε.Υ.).
Το συνέδριο απευθύνεται σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη διάγνωση και θεραπεία των υπερτασικών, αλλά και την πρόληψη των καρδειαγγειακών νοσημάτων. Περισσότεροι από 50 διακεκριμένοι ειδικοί επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων και προσκεκλημένων από το εξωτερικό, συμμετείχαν ως ομιλητές.

Η ΙΑSIS PHARMA, αρωγός και στον τομέα της Καρδιολογίας, συμμετείχε με εκθετήριο, όπου οι ειδικοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ενημερωθούν για το εύρος και την υψηλή ποιότητα των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που διαθέτει η εταιρεία στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει η πρώτη παρουσίαση σε συνέδριο, του νέου πρωτότυπου σκευάσματος της IASIS PHARMA, Rami-Amlo®, έτοιμου συνδυασμού (F.D.C.) Ramipril + Amlodipine στις περιεκτικότητες (10+5)mg, (5+10)mg, (5+5)mg και τη μοναδική περιεκτικότητα Ramipril (10+10)mg σε (F.D.C.) μαζί με την Amlodipine.

Εκτός του παραπάνω σκευάσματος, παρουσιαστήκαν και άλλα προϊόντα της IASIS PHARMA για το καρδιαγγειακό σύστημα. Ενδεικτικά αναφέρονται το Licepler®, eplerenone, το πρώτο σκεύασμα γενόσημης επλερενόνης που κυκλοφόρησε από ελληνική εταιρεία στην ελληνική αγορά, καθώς επίσης και τα Avalsan®/Avalsan plus® (valsartan/+ΗCTZ) που αποτελούν την πρώτη γενόσημη βαλσαρτάνη στην ελληνική αγορά.

ypertasi-17-1 ypertasi-17-2