ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MAKEDONIA PALACE ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, 2-5/11/2017

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε δυναμικά στο 13o Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, στις 2-5 Νοεμβρίου 2017.
Το Συνέδριο στόχευε στην πληρέστερη ενημέρωση της κοινότητας των Δερματολόγων πάνω στα νέα επιστημονικά επιτεύγματα και τις εξελίξεις της ειδικότητας. Το Επιστημονικό Πρόγραμμα, μέσα από μια σειρά Ειδικών Διαλέξεων, Στρογγυλών Τραπεζών, Δορυφορικών Συμποσίων καθώς και Ελεύθερων και Αναρτημένων Ανακοινώσεων, κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, που επικεντρώνονταν σε όλα τα νεότερα δεδομένα παθήσεων όπως η Ψωρίαση, η Ακμή, το Μελάνωμα, Παθήσεις του Συνδετικού Ιστού, Παθήσεις των Ονύχων και Τριχών, Κοσμετολογία, Παιδοδερματολογία, Ογκολογία, Δερματοσκόπηση, κ.λπ.

Μεγάλος αριθμός δερματολόγων επισκέφθηκε το νέο εκθετήριο της ΙΑSIS PHARMA και ενημερώθηκε για τρία από τα βασικότερα προϊόντα της εταιρείας στη δερματολογική γραμμή:

To Ιsotroin®, isotretinoin, είναι ρετινοειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής και αποτελεί το μοναδικό προϊόν στην ελληνική αγορά που διατίθεται σε soft caps των 10mg & 20mg αλλά και στην περιεκτικότητα των 40mg.

Το Combi®, συνδυασμός miconazole+fluprednidene σε μορφή cream με εξαιρετική υφή και το πλεονέκτημα των 50g ανά συσκευασία, καθώς και το

Acetocaustin®, μονοχλωροοξικό οξύ, ένα μοναδικά δραστικό ιατροτεχνολογικό προϊόν για τοπική χρήση κατά των κοινών και πελματιαίων μυρμηκιών, με εφαρμογή μόνο μία φορά την εβδομάδα. Το σκεύασμα κυκλοφορεί ήδη σε 22 χώρες, περισσότερα από 30 χρόνια. Προτείνεται από δερματολόγους και διατίθεται στα φαρμακεία από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.

dscn3165-upload