Messe Frankfurt, Φρανκφούρτη, Γερμανία, 24-26/10/2017

2017

Για 3η συνεχή χρονιά, η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία ως εκθέτης στην Παγκόσμια Φαρμακευτική Έκθεση CPHI 2017, που διεξήχθη στη Φρανκφούρτη. Πρόκειται για τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση στο χώρο του φαρμάκου, που πραγματοποιήθηκε στις 24-26 Οκτωβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο «Μesse Frankfurt».

Στα πλαίσια της έκθεσης, τα στελέχη της ΙΑSIS PHARMA είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό από επαγγελματίες του φαρμακευτικού κλάδου που επισκέφτηκαν τον εκθεσιακό της χώρο, για το μοναδικό και ευρύ portfolio προϊόντων της εταιρείας. Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον ειδικά για τη γκάμα της Νιτροφουραντοΐνης, τη pharma grade σειρά Αναβραζόντων δισκίων και φυσικά το mastihatherapy® caps.

• Η Νιτροφουραντοΐνη, ένας αντιβακτηριδιακός παράγοντας εγκεκριμένος ως θεραπεία 1ης γραμμής ενάντια στις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (UTI’s), παρουσιάστηκε από την IASIS PHARMA σε τρεις μορφές: ταμπλέτες των 50mg & 100mg, κάψουλες των 50mg & 100mg και πόσιμο διάλυμα 25mg/5ml για παιδιατρική χρήση.
Εξ όσων γνωρίζουμε, η IASIS PHARMA είναι μία από τις ελάχιστες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, αν όχι η μοναδική, που παράγει τη νιτροφουραντοΐνη στο πλήρες εύρος των φαρμακοτεχνικών της μορφών, υποστηριζόμενη με ανανεωμένους φακέλους προϊόντων και πλήρεις μελέτες βιοϊσοδυναμίας.

• Το pharma grade portfolio της σειράς Αναβραζόντων δισκίων, που παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής της IASIS PHARMA. Η γραμμή παραγωγής ολοκληρώθηκε το 2012 και έκτοτε αναβαθμίζεται διαρκώς, ώστε να προμηθεύει την ελληνική αγορά αλλά και αγορές της Ε.Ε. με αναβράζοντα προϊόντα υψηλότατης ποιότητας και αποδοτικότητας.

• Το mastihatherapy® caps, που κυκλοφορεί στα φαρμακεία. Κάθε κάψουλα mastihatherapy® caps περιέχει 350mg μαστίχας Χίου, με ένδειξη κατά της λειτουργικής δυσπεψίας. Τον Αύγουστο του 2015, η μαστίχα Χίου αναγνωρίστηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) ως παραδοσιακό φάρμακο φυτικής προέλευσης, με θεραπευτική ένδειξη την καταπολέμηση των ήπιων δυσπεπτικών διαταραχών. Έλαβε και δεύτερη ένδειξη, ενάντια στις φλεγμονές του δέρματος και για την επούλωση δερματικών πληγών.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, η ομάδα της IASIS PHARMA είχε την ευκαιρία να ενισχύσει περαιτέρω τις σχέσεις της με εταιρείες που συνεργάζεται ήδη, αλλά και να διεξάγει αποδοτικές συζητήσεις με πολλούς πιθανούς νέους επαγγελματικούς συνεργάτες. Μέσω των συναντήσεων αυτών, διερεύνησε επιπλέον προοπτικές επαγγελματικών συνεργασιών, που σκοπό έχουν τη διεύρυνση της παρουσίας της IASIS PHARMA σε περισσότερες αγορές ανά τον κόσμο.

Η επόμενη CPhI έχει προγραμματιστεί για το 2018 και τη Μαδρίτη (IFEMA – Feria de Madrid), όπου η IASIS PHARMA θα δηλώσει δυναμικά την παρουσία της, συμμετέχοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά σε αυτό το παγκόσμιο φαρμακευτικό γεγονός.