ΜΑΚΕDONIA PALACE,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, 5-8/10/2017

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη, στις 5-8 Οκτωβρίου 2017 και διοργανώθηκε από την Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία (Ε.Γ.Ε.). Το Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, που κύριος σκοπός της είναι η εκπαίδευση και σε βάθος ενημέρωση όλων των ειδικών για τα σύγχρονα ζητήματα της γαστρεντερολογίας – ηπατολογίας.

Η ΙΑSIS PHARMA επιβεβαίωσε την ενεργή συμμετοχή της στο συνέδριο, με το μοναδικό φυσικό φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα: το mastihatherapy® caps. Πρόκειται για κάψουλες των 350 mg κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου ήταν μεγάλο γι’ αυτό το φυσικό φάρμακο με ιστορία που χρονολογείται από το 2.500 π.Χ., με πλήθος αναφορών από τα ιστορικά χρόνια αλλά και επιστημονική έρευνα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας.

Η ΙASIS PHARMA είναι η μοναδική εταιρεία που προμηθεύεται την καθαρή μαστίχα Χίου από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών της Χίου (ΕΜΧ), ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και αυθεντικότητα του παραγόμενου σκευάσματος mastihatherapy® caps. Το προϊόν διατίθεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία, σε κουτί των 30 καψουλών ή 90 καψουλών, από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η παρουσίαση poster της IASIS PHARMA: «Ανάπτυξη Ποιοτικών Μεθόδων Προσδιορισμού των Δραστικών Συστατικών της Μαστίχας Χίου» των: V. Pachi, E. Kallergis, A. Angelis, V. Brieudes, S. Mitakou, M. Halabalaki, L.A. Skaltsounis, όπου όπου προβλήθηκε σε πρώτη πανευρωπαϊκή παρουσίαση ο τρόπος ανίχνευσης των μοναδικών συστατικών της γνήσιας μαστίχας Χίου, το μαστιχοδιενονικό και ισο-μαστιχοδιενονικό οξύ, συστατικά που απαντώνται μόνο στη γνήσια μαστίχα Χίου και είναι υπεύθυνα για την αντιφλεγμονώδη δράση της.

37-gstr-1       37-gstr-2