ΜΑΚΕDONIA PALACE HOTEL,
Θεσσαλονίκη, 18-20/04/2019

Η ΙΑSIS PHARMA εκδήλωσε το ενεργό ενδιαφέρον της στον τομέα της Υπέρτασης, συμμετέχοντας στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπέρτασης. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 18-20 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης (Ε.Ε.Υ.).

Το συνέδριο απευθύνεται σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη διάγνωση και θεραπεία των υπερτασικών, καθώς και την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Πάνω από 50 διακεκριμένοι ειδικοί επιστήμονες συμμετείχαν ως ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων και προσκεκλημένων από το εξωτερικό.

Η ΙΑSIS PHARMA αρωγός και στον τομέα της Υπέρτασης, συμμετείχε με εκθετήριο όπου οι ειδικοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να ενημερωθούν για το εύρος των υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που διαθέτει η εταιρεία στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ενδεικτικά αναφέρεται το RamiAmlo®, ιδιοσκεύασμα της κατηγορίας του συνδυασμού των αναστολέων του μετατρεπτικού ενζύμου της αγγειοτασίνης και αναστολέων διαύλων ασβεστίου. Κάθε σκληρό καψάκιο του RamiAmlo®, περιέχει τις δραστικές ουσίες Ramipril & Amlodipine, στις εξής 4 περιεκτικότητες:
Ramipril/Amlodipine 5mg/5mg, 5mg/10mg, 10mg/5mg & 10mg/10mg, καλύπτοντας πλήρως τις θεραπευτικές ανάγκες.

H IASIS PHARMA παρουσίασε επίσης και το νέο, ελληνικής παραγωγής ιδιοσκεύασμά της στην κατηγορία του συνδυασμού αλάτων μαγνησίου: το MAG-IASIS® στη φαρμακοτεχνική μορφή των αναβραζόντων δισκίων.
Κάθε αναβράζον δισκίο MAG-IASIS® περιέχει 1193.57 κιτρικού μαγνησίου & 667.56 mg ασπαρτικού μαγνησίου, που ισοδυναμούν με 243 mg Μαγνησίου.
Το MAG-IASIS® παράγεται στην πλέον σύγχρονη μονάδα παραγωγής αναβραζόντων δισκίων της IASIS PHARMA.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στην πρώτη παρουσίαση στο Συνέδριο, των Glucofree® & Glucoplus®, με δραστική ουσία τη Metformin hydrochloride σε περιεκτικότητες των 850mg και 1.000mg ανά δισκίο, σε συσκευασίες των 60 & 30 fc tabs αντιστοίχως. Η Metformin, με πολυετή εμπειρία χρήσης και καταξιωμένη αποτελεσματικότητα, είναι το 1ο και σημαντικότερο βήμα στη φαρμακευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2.

 

%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%83-2019-2