Ξενοδοχείο Divani Caravel
Αθήνα, 28 – 30/09/2018

 

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με επιτυχία για άλλη μία χρονιά στη 16η Πανελλήνια Επιστημονική Εκδήλωση «Παθήσεις Λεπτού & Παχέος Εντέρου», που έγινε υπό την αιγίδα της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας (ΕΠ.Ε.Γ.Ε.) στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2018.

Η ΙΑSIS PHARMA επιβεβαίωσε την ενεργή συμμετοχή της με το μοναδικό φάρμακο φυτικής προέλευσης: το mastihatherapy® caps. Πρόκειται για κάψουλες των 350 mg, κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη καθαρή μαστίχα Χίου που διατίθεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε κουτί των 30 καψουλών & 90 καψουλών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι επαγγελματίες υγείας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τη συμμετοχή της IASIS PHARMA στη δημιουργία του Νέου Πρότυπου Ερευνητικού Κέντρου Eφαρμογών  Μαστίχας Χίου (Κ.Ε.Μ) στην Καλλιμασιά Χίου, ενός επιστημονικού κέντρου που ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνα και ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων με βάση τη Μαστίχα Χίου.

Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε, ότι η ανάπτυξη Αναλυτικών Μεθόδων για τον Ποιοτικό Προσδιορισμό των Δραστικών Συστατικών των mastihatherapy® caps αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο η ταυτοποίηση της καθαρής Μαστίχας Χίου και η ανίχνευση τυχόν προσμίξεων, είναι προϊόν έρευνας της ΙΑSIS PHARMA.

 

epege-18-photo-stand-1