IFEMA – Feria de Madrid
Ισπανία, 9-11/10/2018

Για ακόμα μία συνεχόμενη χρονιά, η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε ως εκθέτης με εξαιρετική επιτυχία στην Παγκόσμια Φαρμακευτική Έκθεση CPHI 2018, που διεξήχθη στη Μαδρίτη. Πρόκειται για τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση του φαρμακευτικού κλάδου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 9 – 11 Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο «IFEMAFeria de Madrid».

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, σημαντικός αριθμός επαγγελματιών του φαρμακευτικού κλάδου επισκέφτηκαν το stand της IASIS PHARMA και ενημερώθηκαν από τα στελέχη της για το μοναδικό και ευρύ portfolio προϊόντων της εταιρείας. Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον ειδικά για το πλήρες φάσμα φαρμακοτεχνικών μορφών της Νιτροφουραντοΐνης, για τη σειρά Προϊόντων σε μορφή Αναβραζόντων δισκίων κατηγορίας Pharma Grade καθώς και για τα mastihatherapy® caps.

  • Η Νιτροφουραντοΐνη, ένας αντιβακτηριδιακός παράγοντας εγκεκριμένος ως θεραπεία 1ης γραμμής ενάντια στις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (UTIs), παρουσιάστηκε από την IASIS PHARMA σε τέσσερις φαρμακοτεχνικές μορφές:
    δισκία των 50mg & 100mg,
    κάψουλες των 50mg & 100mg,
    πόσιμο διάλυμα 25mg/5ml για παιδιατρική χρήση και
    κάψουλες παρατεταμένης απελευθέρωσης των 100mg (υπό ανάπτυξη)

Από τα δεδομένα που διαθέτουμε, η IASIS PHARMA είναι μία από τις ελάχιστες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο , που παράγει το πλήρες φάσμα των φαρμακοτεχνικών μορφών της Νιτροφουραντοΐνης.

  • Το Pharma Grade portfolio της σειράς Αναβραζόντων δισκίων παράγονται και συσκευάζονται στην πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής της IASIS PHARMA. Η γραμμή ολοκληρώθηκε το 2012 και έκτοτε αναβαθμίζεται διαρκώς, ώστε να προμηθεύει τόσο την ελληνική αγορά, όσο και αγορές της Ε.Ε. με  προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.
  • Τα mastihatherapy® caps διατίθενται μόνο από τα φαρμακεία. Κάθε κάψουλα mastihatherapy® caps περιέχει 350mg μαστίχας Χίου, με ένδειξη κατά της λειτουργικής δυσπεψίας. Τον Αύγουστο του 2015, η μαστίχα Χίου αναγνωρίστηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων(EMA) ως παραδοσιακό φάρμακο φυτικής προέλευσης, με δύο θεραπευτικές ενδείξεις:
    καταπολέμηση των ήπιων δυσπεπτικών διαταραχών &
    κάτα των δερματικών φλεγμονών και για την επούλωση δερματικών πληγών.

Οι επισκέπτες του stand της IASIS PHARMA είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες Παραγωγικές Εγκαταστάσεις της εταιρείας, που περιλαμβάνουν  τρεις νέες γραμμές παραγωγής, καθώς επίσης και για το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Μαστίχας Χίου, που σκοπό έχει την παραγωγή νέων συνθέσεων με βάση τη Μαστίχα Χίου.

Στα πλαίσια της τριήμερης εκδήλωσης, τα στελέχη της IASIS PHARMA είχε την ευκαιρία να ενισχύσει περαιτέρω τις σχέσεις της με συνεργαζόμενες εταιρείες του εξωτερικού, αλλά και να διεξάγει αποδοτικές συζητήσεις με πολλούς πιθανούς νέους επαγγελματικούς συνεργάτες, με σκοπό τη διεύρυνση της παρουσίας της IASIS PHARMA σε περισσότερες αγορές ανά τον κόσμο.

Το 2019 η CPhI θα διεξαχθεί στη Φρανκφούρτη, με την IASIS PHARMA να δηλώνει και πάλι δυναμικά παρούσα, συμμετέχοντας ενεργά για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε αυτό το παγκόσμιο φαρμακευτικό γεγονός.

4

2

14

15