Ξενοδοχείο HILTON, ΑΘΗΝΑ
1 – 4 /11/2018

 

Η IASIS PHARMA δηλώνοντας για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον της στον τομέα της Δερματολογίας, συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο 14o Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, που διοργάνωσε η Ε.Δ.Α.Ε στο ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα, στις 1-4 Νοεμβρίου 2018.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν δερματολόγοι από όλη την Ελλάδα, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον νεότερα δεδομένα σε παθήσεις όπως η Ψωρίαση, η Ακμή, το Μελάνωμα, οι Παθήσεις του Συνδετικού Ιστού, οι Παθήσεις των Ονύχων και των Τριχών κ.ά.

Μεγάλος αριθμός δερματολόγων επισκέφθηκε το εκθετήριο της ΙΑSIS PHARMA, όπου προβλήθηκαν 2 από τα βασικότερα προϊόντα της στο χώρο της Δερματολογίας.

Οι επαγγελματίες υγείας έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το προϊόν Modiwart® με δραστική ουσία την imiquimod.
Το Modiwart® διατίθεται στη μορφή κρέμας για τοπική χρήση (συσκευασία των 12 φακελίσκων).
Κάθε φακελίσκος περιέχει 12,5 mg imiquimod σε 250mg κρέμας (5%).

Το Modiwart®  έχει ως θεραπευτικές ενδείξεις:
● Κονδυλώματα των εξωτερικών γεννητικών οργάνων και εξωτερικών περιπρωκτικών κονδυλωμάτων (οξυτενή κονδυλώματα) σε ενήλικες.
● Μικρά καρκινώματα των επιφανειακών βασικών κυττάρων (sBCCs) σε ενήλικες.
● Κλινικά τυπικές ακτινικές κερατώσεις (ΑΚs) χωρίς υπερκεράτωση και χωρίς υπερτροφία, στο πρόσωπο ή στο τριχωτό της κεφαλής ανοσοεπαρκών ενηλίκων ασθενών, όταν το μέγεθος ή ο αριθμός των βλαβών περιορίζει την αποτελεσματικότητα και/ή την αποδεκτικότητα της κρυοθεραπείας και τα άλλα τοπικά θεραπευτικά μέσα αντενδείκνυνται ή είναι λιγότερο κατάλληλα.

Φυσικά, στο εκθετήριο της IASIS PHARMA προβλήθηκε επίσης ένα καταξιωμένο προϊόν της: τo Ιsotroin®, isotretinoin.
Πρόκειται για ένα ρετινοειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής.
Το Isotroin αποτελεί το μοναδικό προϊόν στην ελληνική αγορά που διατίθεται σε soft caps των 10mg & 20mg αλλά και στην περιεκτικότητα των 40mg, βοηθώντας το δερματολόγο να ρυθμίσει καλύτερα την απαιτούμενη δοσολογία του ασθενούς.

 

panell-derm-18final