Ξενοδοχείο Divani Caravel,
Αθήνα, 6 – 9/12/2018

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε επιτυχώς για ακόμα μία συνεχή χρονιά στο 38o Πανελλήνιο Γαστρεντερολογικό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας [Ε.Γ.Ε.] και διεξήχθη στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 6-9 Δεκεμβρίου 2018. Πρόκειται για την κορυφαία ελληνική επιστημονική εκδήλωση με αντικείμενο τα νοσήματα του πεπτικού σωλήνα, του ήπατος και των χοληφόρων.

Oι παρευρισκόμενοι επαγγελματίες υγείας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το Mastihatherapy® caps της IASIS PHARMA.Το μοναδικό αυτό φάρμακο φυτικής προέλευσης, βρίσκεται σε μορφή κάψουλας των 350 mg (Pistacia lentiscus L, resin) και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των ήπιων δυσπεπτικών διαταραχών (απόφαση Ε.Μ.Α. 2015). Επίσης, οι ειδικοί ενημερώθηκαν για την ανάπτυξη Αναλυτικών Μεθόδων για τον Ποιοτικό Προσδιορισμό των Δραστικών Συστατικών της ρητίνης (resin) Μαστίχας Χίου και των παραγόμενων προϊόντων της (mastihatherapy caps). Το παραπάνω είναι αποτέλεσμα έρευνας της ΙΑSIS PHARMA  σε συνεργασία με τη Φαρμακευτική σχολή του πανεπιστημίου της Αθήνας. Τα Mastihatherapy® caps διατίθενται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε κουτί των 30 καψουλών ή 90 καψουλών, από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι παρουσιάστηκαν οι νέες υπερσύγχρονες Παραγωγικές Εγκαταστάσεις, το Κέντρο Διανομής Προϊόντων και το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της IASIS PHARMA στο Κορωπί, καθώς και  η δημιουργία του Πρότυπου Κέντρου Έρευνας Εφαρμογών Μαστίχας Χίου (Κ.Ε.Μ) στην Καλλιμασιά της Χίου, έργο στο οποίο η IASIS PHARMA συμμετέχει ενεργά.

 

dsc01141_1     dsc01144_1