Ξενοδοχείο Caravel,
Αθήνα, 10 – 13/11/2022

Η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε για ακόμα μία χρονιά με μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας. Το φετινό, 42ο Συνέδριο, έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας και διεξήχθη στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 10 – 13/11/2022.

Η ΙΑSIS PHARMA παρουσίασε στους ειδικούς το μοναδικό φάρμακο φυτικής προέλευσης [E.M.A. 2015], το Mastiha var.Chia®caps. Πρόκειται για κάψουλες κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου (Pistacia lentiscus var. Chia), των 350mg.

Η έλλειψη μονογραφίας για την ανάλυση των συστατικών που αποτελούν τη ρητίνη της μαστίχας Χίου, δημιούργησε ένα σοβαρό κενό στον έλεγχο ποιότητας τόσο της ίδιας της δρόγης, όσο και των προϊόντων της.

Η Ανάπτυξη Αναλυτικών Μεθόδων για τον Ποιοτικό Προσδιορισμό των Δραστικών Συστατικών της μαστίχας Χίου, καθώς και τον ποσοτικό προσδιορισμό των κυριότερων συστατικών της, αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη αναλυτική προσέγγιση για τον ποιοτικό της έλεγχο, καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση των φαινομένων νοθείας. Τα παραπάνω αναπτύχθηκαν από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της IASIS PHARMA, σε συνεργασία με τη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Η IASIS PHARMA, διαθέτοντας την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, προσφέρει Ανανεωμένα Στοιχεία, Σημαντικά Επιστημονικά Δεδομένα & Νεότερες Εξελίξεις που αφορούν αυτό το μοναδικό προϊόν, με ευρεία γκάμα ευεργετικών, αλλά κυρίως θεραπευτικών ενδείξεων για τον άνθρωπο.

stand-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb-%ce%b3%cf%83%cf%81-%ce%bd%ce%bf%ce%b5-22