Messe Frankfurt,
Γερμανία, 1-3/11/2022

Για ακόμα μία χρονιά, η ΙΑSIS PHARMA συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία στην παγκόσμιας εμβέλειας έκθεση του φαρμακευτικού κλάδου, CPhI. Για το 2022, η έκθεση διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Messe της Φρανκφούρτης, μεταξύ 1 και 3 Νοεμβρίου 2022.

1

2

3

4

Οι διοργανωτές κατέγραψαν πάνω από 34.000 επισκέπτες και περίπου 2.200 εκθέτες, ενώ εκατοντάδες ήταν οι επαγγελματίες του φαρμακευτικού κλάδου που επισκέφθηκαν το stand της IASIS PHARMA, λαμβάνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το μοναδικό και ευρύ portfolio προϊόντων της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόβαλε:

– Την ηγετική θέση της IASIS PHARMA στην αγορά του Nitrofurantoin, αντιμικροβιακού φαρμάκου για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος παρουσιάζοντας το προϊόν σε 4 μορφές, με ολοκληρωμένες τις διαδικασίες αδειοδότησης σε 25 χώρες και 36 ΜΑs (Άδειες Κυκλοφορίας).

5

6

– Την εξειδίκευσή της σε υπηρεσίες Contract Manufacturing για πόσιμα υγρά και ρινικά εκνεφώματα στις νέες, υπερσύγχρονες παραγωγικές της εγκαταστάσεις.

7

– Την ευρεία γκάμα συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε μορφή αναβραζόντων δισκίων, που παράγονται στην εξειδικευμένη γραμμή παραγωγής των νέων, υπερσύγχρονων παραγωγικών της εγκαταστάσεων.

8

– Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γκάμα νέων προϊόντων – New Product Pipeline.

9

10

Επίσης, στο stand της IASIS PHARMA προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό για τις νέες, υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί Αττικής, καθώς και το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε και μόλις ξεκίνησε το έργο του.

11

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, η ομάδα Διοίκησης της IASIS PHARMA πέτυχε να ενισχύσει περαιτέρω τις διεθνείς της συνεργασίες, καθώς και να θέσει τα θεμέλια για νέες, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο τη διεθνή παρουσία της εταιρείας.

Μετά την επιτυχή της συμμετοχή στη CPhI Frankfurt 2022, η IASIS PHARMA ανανεώνει το ραντεβού με τον παγκόσμιο φαρμακευτικό κλάδο για το 2023 και τη CPhI Barcelona 2023.