ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, 8/04/2017

Η ΙΑSIS PHARMA εκδήλωσε όπως κάθε φορά το ενεργό ενδιαφέρον της στον τομέα της Δερματολογίας, συμμετέχοντας στην Ετήσια Εαρινή Ημερίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας με τίτλο: «Το δέρμα στις ευαίσθητες ηλικίες», που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 8 Απριλίου 2017.

Μεγάλος αριθμός δερματολόγων επισκέφθηκε το εκθετήριο της ΙΑSIS PHARMA, όπου ενημερώθηκαν για 3 από τα βασικότερα προϊόντα της εταιρείας στη δερματολογική γραμμή:

To Ιsotroin®, isotretinoin, είναι ρετινοειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής και αποτελεί το μοναδικό προϊόν στην ελληνική αγορά που διατίθεται σε soft caps των 10mg & 20mg αλλά και στην περιεκτικότητα των 40mg.

Το Combi®, συνδυασμός miconazole+fluprednidene σε μορφή cream με εξαιρετική υφή και το πλεονέκτημα των 50g ανά συσκευασία, αλλά και το

Acetocaustin®, μονοχλωροοξικό οξύ, ένα μοναδικά δραστικό ιατροτεχνολογικό προϊόν για τοπική χρήση κατά των κοινών και πελματιαίων μυρμηκιών, με εφαρμογή μόνο μία φορά την εβδομάδα. Το σκεύασμα κυκλοφορεί ήδη σε 22 χώρες, περισσότερα από 30 χρόνια. Προτείνεται από δερματολόγους και διατίθεται στα φαρμακεία από τη pharma Q, εταιρεία της ΙΑSIS PHARMA.