Αμφιθέατρο της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας,
Αθήνα,
16 – 18/04/2021

Η ΙΑSIS PHARMA, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσαρμοζόμενη στις ιδιαιτερότητες της Covid-19 εποχής, συμμετείχε με επιτυχία στο 26ο Ελληνικό Συνέδριο για το Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού & Λοιπών Λοιμώξεων του Πεπτικού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, ενώ διεξήχθη στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας στις 16 18 Απριλίου 2021.

Αναδεικνύοντας την Αυθεντικότητα και θέλοντας να διαφυλάξει τη μοναδικότητα της Μαστίχας Χίου, Pistacia lentiscus L. resin των 350mg/cap, τη μόνη φαρμακολογικά και φυτοχημικά πιστοποιημένη Μαστίχα, η ΙΑSIS PHARMA  γνωστοποίησε την αλλαγή του ονόματος του σκευάσματος mastihatherapy® caps σε mastiha var. Chia® caps.

Τα mastiha var. Chia® caps είναι κάψουλες των 350 mg/cap, κατά της λειτουργικής δυσπεψίας, με δραστική ουσία τη φυσική μαστίχα Χίου (Pistacia lentiscus L. resin).

Αξίζει να αναφερθεί ότι περισσότεροι από 300 επαγγελματίες του χώρου της υγείας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τη διάλεξη του Δρ Ζαβού με Προεδρείο τον Αν. Καθηγητή κ. Σουγιουλτζή, με θέμα ”Κλινικά δεδομένα για τη μαστίχα Χίου”, παρουσιάζοντας ανανεωμένα στοιχεία, σημαντικά επιστημονικά δεδομένα και νεότερες εξελίξεις σχετικά με αυτό το μοναδικά εγκεκριμένο για τις ιδιότητές του προϊόν από τον Ε.Μ.Α (Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων) .

 

photo-1-eemep-21 photo-2-eemep-21